Universal Czech 14. 5. 2017 Nymburk

Universal Czech 14. 5. 2017 Nymburk

Adresa:

Nymburk , Sportovní 1801

Termín: 14.5.2017
Vstupné:

http://www.universalczech.cz/chci-to-zkusit/

14květen neděle 09:00

Žánr: sport


V rámci akce UNIVERSAL CZECH si každý může díky extrémní zátěži vyzkoušet překonat vlastní fyzické hranice a vyzkoušet si sílu své vůle …a to několikrát za sebou během jednoho dne! Posláním akce je dát možnost co nejvíce nadšencům otestovat si vlastní kondici a především schopnost dostat ze sebe maximum.

K fyzickým výkonům patří i pravidelný trénink, silná vůle a motivace. Akce Universal Czech je silnou motivací pro celoroční a všestranný trénink a tím naplňuje vizi pravidelného pohybu jako pevné součásti aktivního životního stylu co nejvíce lidí v České republice. I proto je sloganem akce : „Rozhýbej české barvy vlastním tělem!“ Princip akce UNIVERSAL CZECH je v několikahodinovém cvičení většinou s vlastní vahou a základními disciplínami otestovat fyzickou i psychickou sílu jednotlivce i týmů.

UNIVERSAL CZECH je jedním z nejkomplexnějšího závodu, kde překážky jsou pouze v kondici a psychické odolnosti každého z účastníků. Několikahodinové hecování a snaha vydržet vytváří jedinečnou atmosféru akce. Účastníci si navzájem pomáhají a vzájemně se podporují, aby vydrželi až do konce a zvládli všechny disciplíny. Program, všechny disciplíny a bližší info nalezneš zde: www.UniversalCzech.cz Facebook: https://www.facebook.com/events/395356623985305/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Nymburk Akce v obci Nymburk

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Universal Czech 14. 5....

Villa A.MálkaPoděbrady (5.5 km)

Spa Hotel FelicitasPoděbrady (5.7 km)

Školní hotel JuniorPoděbrady (5.9 km)