FuckUp Night Vol. X

FuckUp Night Vol. X

Termín: 2.7.2016 3.7.2016
Vstupné:

300 – 500

2čvc - 3čvc celý den

Žánr: ostatní akcePřednáškyDebata


Od 19:00

Připravte se na pěkně podělaný začátek léta na středověkém hradě! Pokud vás nechtějí v Bechers Baru ve Varech, tak vemte stan, spacák a kytáru a vyražte do Ratají nad Sázavou na romantický Pirkštejn. Čekají na vás neuvěřitelní fuckupeři žijící na venkově, kozy a pivo. Veganské buřty zkusíme, ale negarantujeme. Pojedeme až do rána, takže karimatku a spacák si do Porsche rozhodně přibalte, případně si budete muset vlézt k někomu jinému.

POZOR! Kapacita akce je výjimečně z důvodů dostupnosti lebensraumu a 3 latrín omezena jen na 100 nejvěrnějších.

Můžete se ubytovat v kempu Milana Kopeckého +420 602 666 102 u Sázavy pod hradem a nebo si připlatit a vyspat se jako rozmazlená vipka v hotelu Ondřeje Kobzy na náměstí.

FuckUp Nights je série pravidelných setkání, během kterých známé osobnosti mluví nikoli o svých úspěších, ale naopak o věcech, co se zrovna dvakrát nepovedly. Jedná se o celosvětové hnutí s původem v Mexiku, kde se v roce 2013 první FuckUp Night uskutečnila. Dnes se koná každý měsíc ve více než 130 metropolích světa. První ročník FuckUp Nights Prague proběhl již v prosinci 2014.

Setkání mají za cíl především oslavit neúspěch, jakožto zcela přirozenou a přínosnou součást lidského života. Z neúspěchu je třeba se poučit a nechat si jím rozšířit obzory. Hosté ve svých krátkých přednáškách (cca 10 minut) promluví o svých největších fuckupech a rozeberou, co si z daného neúspěchu odnesli a co by dnes třeba udělali jinak. Někdy nám totiž jeden neúspěch dá mnohem více než tisíc úspěchů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce FuckUp Night Vol. X

StromhouseVlkančice (7.5 km)

Usedlost NouzovZásmuky (9.9 km)

Zámeček KalištěChocerady (14 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Zruč nad Sázavou Zámek Zruč nad Sázavou Zruč nad Sázavou (15.1 km)