My Fair Lady - Frederick Loewe, Alan Jay Lerner

Adresa:

Kolín

Termín: 25.11.2013

25listopad čtvrtek 01:00

Žánr: divadlomuzikál


Nejdokonalejší muzikál všech dob! Tak bývá nazývána slavná My Fair Lady, kterou poprvé ve své historii uvádí Divadlo Na Fidlovačce. Proslulý americký muzikál A. J. Lernera a F. Loewa, který vznikl na motivy známé divadelní hry G. B. Shawa Pygmalion, měl premiéru na Broadwayi v roce 1956, ale od té doby jakoby nikdy nezestárnul.

Když se samolibému a zapřísáhle staromládeneckému profesoru lingvistiky Henrymu Higginsovi připlete do cesty umolousaná květinářka Líza Doolittleová, ani jeden z nich ještě netuší, co všechno se může stát. A při tom na počátku stála nevinná sázka s plukovníkem Pickeringem. Dokáže Higgins proměnit prostořekou Lízu v sebevědomou mladou dámu, nebo se naopak Líze povede sarkastického Higginse proměnit v muže se srdcem na pravém místě?

V režii Juraje Deáka se divákům představí Tereza Bebarová a Barbora Mošnová v roli Lízy Doolitleové, v roli profesora Henry Higginse Tomáš Töpfer, Otakar Brousek ml.  jako plukovník Pickering a v roli Alfreda Doolitlea alternují Václav Svoboda a Miroslav Hanuš. Jako mimořádný host v roli Madamme Higginsové vystoupí paní Libuše Švormová.

Tomáš Töpfer, Tereza Bebarová a Barbora Mošnová byli za své výkony nominování na Cenu Thálie 2011. 

Hrají:

Barbora Mošnová, Tomáš Töpfer, Libuše Švormová, Otakar Brousek ml., Václav Svoboda nebo Miroslav Hanuš, Marek Holý, Ludmila Molínová, Pavla Vojáčková, Lukáš Pečenka, Zdeněk Palusga, Denny Ratajský, Martina Šťastná, Eliška Nezvalová, Radka Krninská, Vanda Chaloupková, Marie Doležalová, Michaela Ďurišová nebo Nina Horáková, Matěj Kužel, David Voráček, Jiří Racek, Vít Rohr

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce My Fair Lady - Frederick...

U PichlerůPňov-Předhradí (7.6 km)

Vigvam penzionVeletov (9 km)

Školní hotel JuniorPoděbrady (14.1 km)