Koncert filmovej hudby

Adresa:

Bratislava, Viedenská cesta 10

Termín: 6.3.2016
Vstupné:

20 EUR

6březen neděle 19:00

Žánr: koncertyfilm


Vážení diváci a fanoušci filmové hudby,
Pražský filmový orchestr opět se chystá na Slovensko! 6. března 2016 od 19.00 vystoupí v divadle Aréna Bratislava.Vzhledem k tomu, že od posledního vystoupení tohoto tělesa už uplynulo více než jak 1,5 roku, je čas to pořádně napravit. Za tu dobu orchestr nasbíral velmi zajímavé kusy filmové hudby, které Vám, mimo programových stálic, přináší.

Za všechny jmenujeme například nebo obrovský hit poloviny 20.století skladbu „Where Is Your Heart“ z první filmové adaptaceMoulin Rouge z roku 1953 nebo titulní melodii detektivního seriáluHercule Poirot s nezaměnitelným sólovým alt-saxofonem. Uslyšíte také sólový zpěv Zdeňky Koryntové a to nejen v Moulin Rouge, ale také ve slavné bondovce GoldenEye. Prostor dostanou i další sólisté, kytara promluví v bondovce Casino Royale a trumpeta, trombon, saxofon a další pak ve skladbě ze seriálu Peter Gunn.

V zájmu zastoupení velkofilmových skladeb se dočkáte také Jawsnebo Indiana Jones, obě od geniálního Johna Williamse. Nebude chybět ani zastoupení filmů posledních let jako například Pirates of the Caribbean: At the World’s End.
Zajímavou novinkou, která jistě fanoušky filmové hudby potěší, bude dílo skladatele Jerryho Goldsmithe pro snímek Basic Instinct.
Orchestr na svých pražských koncertech již 2 krát reprízoval výběr symfonie Lord of the Rings. Na bratislavský koncert přinášíme velmi oblíbenou medley z prvního dílu slavné trilogie. A výpravná hudba z The Chronicles of Narnia završí tento pestrý program složený z těch nejznámějších skladeb stříbrného plátna.

Vstupenky na tento koncert můžete rezervovat a zakoupit těmito způsoby:

  • telefonicky na číslech 0917 947 944 nebo 02/ 67 20 25 53
  • v pokladně divadla Aréna na čísle 02/ 67 20 25 57
  • v síti Ticketportal.sk – https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=30011

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

3srpen sobota 15:00

16srpen pátek 15:00

Monster Meeting Open-Air

, Nové Mesto nad Váhom, Slovensko Koncert

Naše tipy...