Předvánoční růžové hýčkání v Zion Spa Grand Hotelu River Park Bratislava

Adresa:

Bratislava, Dvořákovo nábřeží 6

Termín: 21.11.2015 31.12.2015

21lis - 31pro celý den

Žánr: ostatní akcetrhy


Čas Vánoc se blíží a možná se chystáte podívat i na trhy, které se konají v sousedních státech. U našich východních sousedů v Bratislavě probíhají také velmi krásné vánoční trhy s příjemnou atmosférou, s dobrým občerstvením a zajímavými dárky. Vánoční trhy v Bratislavě na Hlavním a Primaciálním náměstí se konají již od pátku 20.11.

V tento den zde rozsvítili i vánoční strom. Ať už se tedy chystáte na předvánoční návštěvu Bratislavy, Vídně nebo jen na nákupy do ráje všech shopaholiků v Parndorfu, naplánujte si svůj výlet tak, abyste měli čas i sami na sebe! Dopřejte si oddych třeba v luxusním Zion Spa Grand Hotelu River Park Bratislava, které se nachází v jedenáctém patře moderního hotelu s příjemnou atmosférou. Nejen, že tady budete mít Bratislavu jako na dlani, ale užijete si výjimečné wellness služby.

Novinkou jsou přepychové růžové terapie ukryté pod lákavým názvem Růžová tajemství Marie Terezie. Co vás čeká? Regenerační rituály, které vás unesou do voňavého světa krásy a relaxace. Po celodenním chození po městě, nebo po obchodech, určitě uvítáte růžovou relaxační masáž Mystic Rose s omlazujícím a regeneračním efektem těla, jako i mysli, za použití extra hydratace růžovým hydratačním gelem.

Nestihly jste si doma udělat manikúru? Tak se před výpravou za kulturou, kterou bratislavské město nabízí, nechte udělat růžovou manikúru Rose Glory. Budete při ní relaxovat a vaše ruce i mysl rozkvetou. Navíc si vychutnáte pohár růžového prosecca.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Naše tipy...