Cibula Fest

Adresa:

Holíč

Termín: 23.7.2015 25.7.2015
Vstupné:

21 EUR

23červenec čtvrtek 01:00

Žánr: popfestivalfilm


Největší česko-slovenský multižánrový festival Cibula Fest, který se každoročně koná na letišti v Holíči, opět posouvá své vlastní hranice. Obnovený areál, nižší vstupné, sportovní aktivity nebo divoký západ na vlastní kůži.

To vše připravují organizátoři na letošní ročník Cibula Festu na letišti v Holíči 23. 7. až 25. 7., necelé tři kilometry od Hodonína. 7. ročník Cibula Festu bude přelomový. Lákavý hudební program, jehož součástí jsou každý rok největší české a slovenské hvězdy, bude doplněn o další zajímavé aktivity a novinky.

Z potvrzených interpretů uvádíme Wanastowi Vjecy, Arakain a Lucie Bílá, Walda Gang, Zóna A, Konflikt, Karpina, Tereza Kerndlová, Dymytry, Tristana, Zoči Voči, Medial banana, Švihadlo, Robert Burian a jiní.

Další novinkou je westernové městečko, pojaté ve stylu cibulového divokého západu, inspirovaného známým filmem Limonádový Joe. „Nebudou chybět skuteční indiáni a kovbojové na koních, střelba z luků, Trigger Whisky Saloon s létacími dveřmi, zpěvačka Tornádo Lou nebo podnik Dougha Badmana s legendární Kolalokou,“ dodal Chrenka.

Poprvé se festivalovému publiku otevře také přírodní kino s projekcemi všech dílů Vinnetoua. Návštěvníci Cibula Festu se mohou ubytovat ve stanech přímo v areálu festivalu, k dispozici bude kvalitní sociální zázemí. Vstupenky v předprodeji je možné zakoupit v síti Predprodej.cz od 21 EUR .

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

18čvc - 20čvccelý den

Cibula Fest

, Staničná 789/13 Festival

27čer - 29čercelý den

Topfest 2024 SK

, Žilina, Slovensko Festival

Ubytování v okolí akce Cibula Fest

Ubytovna KubraHodonín (4.6 km)

Vinárna U HouslíHodonín (5.3 km)

Ubytovani SalajkoviMoravská Nová Ves (10.9 km)

Naše tipy...