Lucie Bílá

Lucie Bílá

Adresa:

Košice, Nerudova 12

Termín: 21.10.2014

21říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyelektrorockpoptechnomuzikál


Lucie Bílá - STEEL ARÉNA - 21.10.2014 v 19:00

Haly na Slovensku v Košiciach a Bratislave sa znovu rozoznejú najobľúbenejšími pesničkami Lucie Bílé a na každom z koncertov rozdá táto najúspešnejšia a najlepšia česká speváčka množstvo energie, lásky a optimizmu.

„Přeju si, jediné, aby to bylo opět něco výjimečného. Jsem posedlá tím, co dělám, ale budu ráda, když to nebude jen muzika, ale především zážitek,“ hovorí o svojom doposiaľ najväčšom turné Lucie Bílá.

Okrem samotnej show je výnimočné i technické vybavenie celého turné. Aparatúru bude prevážať 8 kamiónov. Celková váha techniky je zhruba 100 ton. Rozmery scény sú 28 x 16 metrov. Jej súčasťou bude i mólo 8 x 3 metre, zakončené druhým menším pódiom. Nad mólom budú zavesené pojazdné kruhové konštrukcie, ktoré budú osadené LED obrazovkami.

Súčasťou pódia bude i špeciálna hydraulická plošina, bohatá pyrotechnika, využívajúca technológiu CO2 jet či čierno-biele konfety. Na Černobílém turné 2014 nebude chýbať repertoár zložený z popu, rocku, šansónov či muzikálových hitov. Práve Lucie Bílá je jednou z najznámejších muzikálových interpretiek. „Je to směs písní z projektů - od Bídníků, přes Drákulu, Krysaře, Johanky z Arku až po Carmen, nebo současnou Aidu. Určitě zazní známé hity, které fanoušci znají z koncertů, rádií, televizí, či z Lucčiných desek.” prezradil hudobník Petr Malásek, bez ktorého si Lucie Bílá, ako sama hovorí, nevie predstaviť žiaden zo svojich koncertov.

Medzi hosťami Lucie Bílé na Černobílém turné 2014 budú svetlomaliar a „iluzionista“ Alex Dowis, famózny bubeník Mika Ronos /Michal Bečka/ a slovenské tanečné skupiny The Pastels a Ladylicious.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

27čer - 29čercelý den

Topfest 2024 SK

, Žilina, Slovensko Festival

3srpen sobota 15:00

16srpen pátek 15:00

Monster Meeting Open-Air

, Nové Mesto nad Váhom, Slovensko Koncert

Naše tipy...