Mladí Ladí Jazz 2017 – Oran Etkin Trio

Mladí Ladí Jazz 2017 – Oran Etkin Trio

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 6.4.2017
Vstupné:

100 – 300

6duben čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyJazzWorld musicMladí Ladí Jazz

Umělci: Oran Etkin


Newyorský jazzman, vynikající klarinetista a držitel ceny Grammy. Do své jazzově energické tvorby absorbuje hudební vlivy z Afriky, Dálného východu, Evropy i Izraele, z něhož pochází. Dalo by se tak říci, že právě on je upřímným pionýrem „world music“ v jejím pravém slova smyslu, neboť do své palety harmonií a motivů zahrnuje neobvykle bohaté spektrum hudebních tradic.

Své svěží a nespoutané podání jazzu řízlého swingovými rytmy představí letos na jaře poprvé se svým Triem, které tvoří s parťáky bubeníkem Nasheetem Waitsem a basistou Benem Allisonem.

Co je možná obdivuhodnější, Oran si svůj hudební talent nenechává pouze pro sebe. Svou lásku k hudbě chce přenášet nejen na diváky, ale především i na děti. Jeho album Wake Up, Clarinet získalo mnoho cen za nejlepší hudební album pro děti.

Sám také vymyslel výukovou metodou Timbalooloo, prostřednictvím které se snaží v dětech rozvinout zalíbení v muzice od nejútlejších let. Stejně jako loni i letos tak uspořádá Oran Etkin v rámci Mladí Ladí Dětem v několika městech České republiky sérii exkluzivních Timbalooloo workshopů.

Newyorský jazzman, vynikající klarinetista a držitel ceny Grammy. Do své jazzově energické tvorby absorbuje hudební vlivy z

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mladí Ladí Jazz 2017...

Výstaviště HolešovicePraha (1 157 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.4 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.6 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 213 m)