LP v Praze

LP v Praze

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 28.3.2017
Vstupné:

750,-/800,-

28březen úterý 19:00

Žánr: koncertyindie rock pop folk

Umělci: LP (Laura Pergolizzi)


LP alias Laura Pergolizzi, charismatická šestatřicetiletá Američanka s impozantním, řezavě emotivním hlasem, vystoupí 28. března poprvé v České republice - v pražském klubu Roxy. LP se nejdříve proslavila jako autorka hitových skladeb Rihanny, Cher, Christiny Aguilery, Backstreet Boys nebo Rity Ora.

Loni pak prorazila s milostnou skladbou Lost On You, kterou obsadila světové hitparády, rádia i iTunes, Spotify nebo YouTube. Se stejnojmenným albem probudila zájem i ve Spojených státech. Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji od 27. ledna, 10.00, v sítích Goout.cz a Ticketpro.cz. Více informací na www.colours.cz.

“Řekla bych, že jsem skrz naskrz písničkářka a chytlavost pro mě není sprosté slovo,” tvrdí o sobě zpěvačka s italskými kořeny. Nebýt lodi vytetované na prsou a nezbytného ukulele v ruce, připomínala by štíhlou postavou v pánském obleku a kudrnatými vlasy mladého Boba Dylana. Vyzařuje z ní nesmírné odhodlání a schopnost naplnit své písně správnou dávkou dramatu a melodičnosti. Věří tomu, že smyslem hudby je pomoci lidem cítit se dobře, proto zvolila jednoduchý recept: přitažlivou směs rocku, folku, americany a popu postavenou na průzračném a hutném kytarovém zvuku, jen s minimálním vkladem elektroniky. Říká tomu “big indie” nebo “stadiónový folkrock”.

Narodila se a vyrůstala v New Yorku, dnes žije v Los Angeles. Průlom v její kariéře přišel se skladbou Into the Wild použitou v reklamě na Citibank a následně albem Forever for Now produkovaném Robem Cavallo (Green Day, Linkin Park, Dave Matthews Band), kdy se v početné sestavě muzikantů objevila také Isabella Summers (Florence and the Machine). Větší úspěch přišel se skladbou Muddy Waters, bodující ve vypjaté scéně čtvrté série televizního seriálu Orange Is The New Black. Všechny úspěšné skladby zařadila LP na čtvrté album Lost On You, se kterým se od loňského prosince začal po zásluze naplňovat její americký sen.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce LP v Praze

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)