Žižkovská Noc 2017 - divadlo a literatura

Adresa:

Praha 3

Termín: 23.3.2017 25.3.2017

23bře - 25bře celý den

Žánr: ostatní akceŽižkovská Noc


Žižkov ožije divadlem a literaturou Činohra, alternativní divadlo, pohybové a fyzické divadlo, scénické čtení, storytelling, slam-poetry, mladí i již etablovaní spisovatelé, komix, sci-fi… To je jen krátká žánrová ochutnávka dalšího ročníku divadelní a literární části Žižkovské Noci. Celý festival již delší dobu není jen o hudbě.

Moc dobře víme, že divadlo a literatura jsou nedílnou součástí běžného kulturního podhoubí Žižkova. Divadelní a literární program výrazně protne všechny festivalové dny a je jen na tobě, které představení či vystoupení si půjdeš užít. Na tři unikátní večery se znovu spojí divadla, kavárny, hospody a galerie, aby demonstrovaly svou kulturní životaschopnost a připravily ti netradiční zážitek. U toho nesmíš chybět.

Chceš se zapojit? Máš svůj divadelní soubor? Píšeš a chtěl bys vystoupit na festivalu? Máš text libovolného charakteru (báseň, esej, životní příběh, ...) a rád bys jím přispěl do plánované knihy o Žižkově? Máš své tajné přání - nebo ještě líp - šílenej nápad, ale nikdo ti ho zatím nesplnil? Ozvi se na: petr@zizkovskanoc.net hlavní fb event: https://www.facebook.com/events/1854260851517863/ web: zizkovskanoc.net 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Žižkovská Noc 2017 -...

Žižkovská televizní věžPraha (268 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (756 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 407 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (258 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 596 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 636 m)