České hračky a řemeslo

České hračky a řemeslo

Adresa:

Praha 2, Karlovo náměstí 23

Termín: 10.12.2016 11.12.2016
Vstupné:

zdarma

10pro - 11pro celý den

Žánr: výstavytrhymarketpro dětihračky


Česká hračka a Novoměstská radnice srdečně zvou všechny hravé děti, rodiče i prarodiče na 4. prodejní adventní trh ,,Česká hračka a řemeslo”. Novoměstská radnice se 10. – 11. 12. 2016 opět stane rájem pro milovníky českých hraček a řemeslné tvorby. Každý z rodiny si „přijde na to své“ - hračky pro děti, sekce s modely pro tatínky a designové nebo řemeslné produkty pro maminky.

Můžete se těšit na tradiční i nové výrobce, dílny, dětský koutek, funkční modelové železnice, pěvecká vystoupení, malování na obličej a mnoho dalšího. Buď s nádechem minulosti, nebo současnosti...

Letošní novinkou bude rozšířená sekce pro vášnivé modeláře s tématickým názvem “Vánoční jízdy”, které bude dominovat druhé nejdelší železniční kolejiště v Praze o délce třiceti metrů. Budete mít možnost nakoupit stavebnice modelů letadel i českých automobilů stejně jako celé sety vláčků či stromečky, figurky k modelům a mnoho dalšího zboží určené pro hravé tatínky a jejich ratolesti.

Jako každoročně i tento rok akci obohatí doprovodný adventní program, během kterého vystoupí dětské sbory, loutkové soubory nebo se můžete nechat strhnout ke společnému bubnování. 

Návštěvníci se budou moci radovat z tradiční atmosféry adventního trhu „Česká hračka a řemeslo“ i po jeho skončení. Na nádvoří Novoměstské radnice pro ně bude připraven vánoční trh s českými hračkami i výrobky, až do středy 14. 12. 2016. Celý trh bude provoněn svařeným vínem podávaným ve vratných hrnečcích nebo kelímcích od Náš Ježíšek - Spolek pro tradiční Vánoce, který poskytl celé akci patronát.

VSTUP ZDARMA 

Adventní trh pořádá Novoměstská radnice, příspěvková organizace MČ Prahy 2 a portál Česká hračka www.ceska-hracka.cz .

  • sobota 10. 12. 2015 od 10:00 – 18:00 hod
  • neděle 11. 12. 2015 od 10:00 – 18:00 hod

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce České hračky a...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (283 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (806 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 026 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (678 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (467 m)