Mikulášská v Kostkolandu, světě LEGO® kostiček

Adresa:

Praha 5, Radlická 117

Termín: 5.12.2016
Vstupné:

Zdarma

5prosinec pondělí 15:00

Žánr: ostatní akcepro děti


Mikuláš s čertem a andělem letos zavítá i do pražského Kostkolandu v Galerii Butovice, největší herny a muzea kostiček v České republice. V pondělí 5. prosince od 15 hodin tady na děti čeká spoustu zábavy, předvánoční soutěže a hry, ale i mikulášské dárečky.

Větší děti si mohou pohrát s klasickou stavebnicí LEGO®, ale ani ti nejmenší nepřijdou zkrátka – do herny byly přidány tisíce dílků stavebnice Duplo i veliké postavičky z dílků stavebnice pro nejmenší. Kromě herny, která nabízí stovky tisíc nejrůznějších kostiček různých edicí stavebnic, si děti mohou prohlédnout i obměněnou výstavu obrovských LEGO® modelů. Tím největším je interaktivní kolejiště, kde mohou děti sami ovládat vláčky.

Velkou oblibu mají ale i modely pirátských lodí a ostrovů s poklady, tradiční české hrady nebo pohádkový hrad s princeznami a kočáry. 5. prosince bude v Kostkolandu pro děti připraveno malování na obličej, tvořivé dílničky, zábavné soutěže o dárky i návštěva Mikuláše se svými pomocníky, kteří rádi uslyší říkanky a zpívánky nejen o předvánočním čase, ale i o hrách, hračkách nebo stavebnicích.

Mikulášská 5. 12. 2016, 15:00 – 19:00 Vstupné: zdarma OC Galerie Butovice: Radlická 117, Praha 5 Kostkoland Otevřeno denně od 9:00 do 21:00 Vstupné do herny: zdarma Vstupné do expozice: 100 Kč dospělý, 50 Kč dítě, 200 Kč rodinné vstupné OC Galerie Butovice: Radlická 117, Praha 5

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mikulášská v...

Volcano Spa HotelPraha (940 metrů)

Villa Seven HillsPraha (3.6 km)

Villa St. TropezPraha (4.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.5 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (5.5 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.9 km)