Světový klavírní virtuóz Eric Lemarquis zahraje v Praze

Světový klavírní virtuóz Eric Lemarquis zahraje v Praze

Adresa:

Praha 3, Čajkovského 12

Termín: 9.12.2016
Vstupné:

130

9prosinec pátek 19:30

Žánr: koncertyKlasickáklasikavážná

Umělci: Eric Lemarquis


Praha očekává jednoho z nejlepších klavírních virtuózů světa. Už devátého prosince zahraje v pražském Atriu na Žižkově v Praze Eric Lemarquis. Muž, jehož jméno zná každý dobrý muzikant. Umělecký ředitel výjimečného festivalu Concerts aux chandelles de Kichompré ve Francii, kam se touží dostat většina začínajících českých i zahraničních umělců.

Jeho vítězové se poté mohou ucházet o místa ve světových orchestrech. Eric Lemarquis přijede do Prahy zahrát poprvé a návštěvníci jeho koncertu si budou moci vyslechnout díla z pera mistrů Schuberta, Beethovena, Mozarta či Debussyho. Posluchači budou mít jedinečnou možnost osobně poznat umělce, který koncertuje již od svých třinácti let.

Předprodej vstupenek na www.ticketportal.cz nebo v pokladně Atria vždy v pondělí a ve středu od 15 do 18 hod. Neváhejte!

Eric Lemarquis se mimo svou koncertní činnost se věnuje vyhledávání talentů v řadách mladých nadaných hudebníků na Mezinárodní přehlídce smyčcových nástrojů Kichompré pro hudebníky mladší pětatřiceti let. "Tato přehlídka vzniká za podpory největších konzervatoří v Evropě a jiných kontinentů. Pravidelně se jí účastní hráči z Paříže, Saint-Petersbourgu, Moskvy, Jerevanu, Alžíru, Milána, Londýna a dalších metropolí a podporují jí i takové světové kapacity jako jsou profesoři Nikitin, Brussilovsky, Müller, Oistrakh, Shahovskaia a další, " říká Miroslava Drakselová ze žižkovského Atria.

Erica Lemarquise budete mít jedinou možnost vidět a slyšet devátého prosince od 19.30hod. v Atriu na Žižkově. Vstupenky na jediný koncert je možné zakoupit na www.ticketportal.cz

Eric Lemarquis patří mezi nejlepší klavírní virtuózy světa. Eric Lemarquis se mimo svou koncertní činnost se věnuje vyhledávání talentů v řadách mladých nadaných hudebníků na Mezinárodní přehlídce smyčcových nástrojů...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Světový klavírní...

Žižkovská televizní věžPraha (129 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (365 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 795 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (138 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 872 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 423 m)