6. Narozeniny v Alibi

6. Narozeniny v Alibi

Adresa:

Praha 1, Žitná 49

Termín: 1.12.2016

1prosinec čtvrtek 18:00

Žánr: koncertyzdarma


Dámy a pánové, ALIBI. bar čekají již 6.narozeniny a s tím i velkolepá show, na kterou chodívali a chodívají Pařížané již sto let. MOULIN ROUGE night v ALIBI.

bude neskutečný večer plný krásných žen, erotiky, hudebních a tanečních představení a výborných drinků. A protože si Vaší přízně opravdu vážíme, máme pro Vás připravený nejenom nabušený program plný zábavy, ale i velký dárek: ★50% SLEVU NA KOKTEJLY A DRINKY JIŽ OD 18.00! narozeniny jsou o dárcích a právě Vy si zasloužíte ty největší.

Do půlnoci proto máte možnost všichni okoštovat náš sortiment koktejlů a drinků za poloviční ceny (slevy nelze kombinovat s jinými slevami).

Zábava bude opravdu velkolepá a něco málo z ní Vám prozradíme: ★WELCOME DRINK Jelly B-52 pro prvních 50 hostů ★BARLESQUE SHOW ★Taneční vystoupení CAN-CAN ★Excelentní pěvecké vystoupení zpěvačky BEEGO SHEA ★Večerem Vás bude provázet DJ ANDY ROAD ★Zahrají Vám rezidentní DJ's (DJ BIG PEP, DJ DAVE K., DJ MIKE M., DJ CARLOS ESP., DJ BEMA, DJ TERRAN) ★Nádherné a SEXY GOGO TANEČNICE a další program.

★Vstup zdarma ★Dress code: smart casual ★ZAČÁTEK AKCE JIŽ V 18:00 ★TĚŠÍME SE NA VÁS!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 6. Narozeniny v Alibi

Royal Court ApartmentsPraha (377 metrů)

Royal Court HotelPraha (746 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (866 metrů)