Spojuje Nás DNB!

Spojuje Nás DNB!

Adresa:

Praha 7, Plynární 23

Termín: 17.12.2016

17prosinec sobota 20:00

Žánr: koncertyparty DNB


Zdravíme všechny milovníky DNB! Jelikož naše party / srazy ve Stormu opravdu skončili, nastal čas Vám představit naší novou party, ve spolupráci s klubem Cross. Tímto chceme ještě jednou poděkovat všem, kteří nám jakkoliv pomáhají, a vám ostatním, co nás podporujete, bez Vás by to nešlo! Ukažme si tedy co jsme si pro Vás připravily.

Horní stage obsadí holčičí skupina Spojuje Nás DNB, kde se můžete od samého začátku těšit na příjemné a uším lahodné tracky, jako je nebe samo. Pomalu ale jistě budeme přitvrzovat a skončíme u ostrých, tvrdých zvuků které Vás nebudou chtít pustit domů. ★SNDNB STAGE PRESENTS Theya (Liquid Drum&Bass, BasSistas) DJ Blofeld(Liquid Drum &Bass) Zakilo (Poisonapple) STUX Shapes Volume Plus (Drumbassterds) Skáčko (Drumbassterds) Upfockerz

Dolní stage obsadí klučičí skupina DarkSide of NeuroFunk/Dark DNB, kde si kluci pro Vás připravili line up temný jako je ďáblova duše sama. Na začátku Vás čekají pomalé a hluboké tracky, které se budou rozjíždět do tvrdých, úderných zvuků NeuroFunku a končit budete pořádným peklem. ★DS/NFDNB STAGE PRESENTS X.Morph (REDRUM) VirCZ (BEATSPOT, DarkSideRecords) Dj Cherw (DarkSideRecords) DJ Jimmy Navarro (DarkSideRecords) GLOOM (DarkSideRecords) Deltaphoenix /CZ (Bassound) Adepth (R.bass) (DarkSideRecords) Bradrs (DarkSideRecords) Guest: ILL Minded MC (The Hybrids)

★ ENTRY DO 21:00 - 40KČ PO 21:00 - 80KČ ★START 20:00 ★END 07:00 Těšíme se na Vás!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Spojuje Nás DNB!

Výstaviště HolešovicePraha (897 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.6 km)

Vila LannaPraha (2.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 723 m)