Sousedské vánoční trhy v Praze

Adresa:

Praha, Řezáčovo Náměstí

Termín: 17.12.2016

17prosinec sobota 11:00

Žánr: ostatní akcevánocetrhyadvent


Přijďte se potkat se sousedy a nakoupit/prodat vánoční dárky, vyměnit inspiraci nebo recepty, dát si polévku či svařák, to vše na Heřmaňáku, který na jedno odpoledne oživí vánoční trhy.

Akce nemá komerční charakter, a tak vám ani nehrozí otravná donekonečna se opakující tuctová "vánoční" hudba, obchodníci s úplně stejným, předraženým zbožím jako všude, stres a neznámé obličeje, tlačící se, aby urvali na poslední chvíli nějaký ten dárek.

Čekají na vás dílny pro děti, originální gramofonový "juke-box", cukroví a jiné výrobky od vaších sousedů, vánoční ozdoby a dárky výhradně od charitativních organizací z Prahy 7. A určitě i něco dobrého k snědku. Zúčastnit se může každý, není třeba se předem hlásit ani rezervovat místo. Stačí něco doma upéct, vyrobit nebo klidně i přinést něco, co zrovna nepotřebujete, ale někomu jinému by se to mohli hodit. Věci lze prodávat či vyměňovat. Nebojte se zasáhnout do průběhu vlastním nápadem. Přiveďte kamarády a přijďte si poslední předvánoční sobotu užít doma, na Praze 7!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sousedské vánoční...

Výstaviště HolešovicePraha (539 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 632 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 931 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 620 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 875 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 504 m)