Sudabeh Mohafez: Hoří / Burning

Sudabeh Mohafez: Hoří / Burning

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 4.12.2016

4prosinec neděle 20:00

Žánr: divadlothriller


Překlad románu: Tereza Semotamová Režie: Natália Deáková Scéna: Lukáš Kuchinka Kostýmy: Jana Smetanová Hudba: Jakub Kudláč Dramatizace a dramaturgie: Matěj Samec Produkce: Dominika Andrašková

Hrají: Anita Krausová, Jiří Konvalinka, Zuzana Ščerbová, Diana Toniková Světová premiéra divadelní adaptace románu současné německé autorky íránského původu. Úspěšné hudební producentce Mané vyhoří byt, přežije jen zázrakem. Její psychický stav se ovšem i měsíce po katastrofě setrvale zhoršuje.

Kdo je Pia, která s ní vede vyčerpávající noční rozhovory? Kdo je Hjartan, který se Mané měl údajně potřebu pomstít? A kdo vlastně založil požár? Na povrch pozvolna vyhřezne hluboko zasutá minulost. Ta odhaluje obraz ženy, která je pod rouškou úspěšné, uznávané a nezávislé osobnosti zoufalou a fatálně osamělou bytostí. Skvostně vystavěný psychologický thriller s detektivními prvky podává sugestivní zprávu o člověku, pro kterého byla kdysi hudba vším. Vstupné 200 Kč, pro studenty 120 Kč. Rezervace na rezervace.divadlo@meetfactory.cz. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sudabeh Mohafez: Hoří...

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)