KineDok v MeetFactory: Sourozenci až za hrob

KineDok v MeetFactory: Sourozenci až za hrob

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 12.12.2016

12prosinec pondělí 19:30

Žánr: filmKineDokdokumentprojekce


Další díl z cyklu projekcí autorských dokumentů z distribuce KineDok představí v Galerii MeetFactory snímek Sourozenci až za hrob, který bude doplněn o komentovanou prohlídku tematicky spřízněné výstavy Time After Time a následnou diskuzi s režisérem filmu.

Program večera v Galerii MeetFactory: 19:30 | komentovaná prohlídka výstavy Time After Time 20:00 | projekce filmu Sourozenci až za hrob 21:00 | diskuze s režisérem Frode Fimlandem Vstupné na projekci je 60 Kč.

Sourozenci až za hrob, Norsko 2013, Frode Fimland, 75 min Přívětivý poetický dokument o bratrovi a sestře, kteří ve svých sedmdesáti letech stále žijí na rodinné farmě na západě Norska a starají se o ni stejným způsobem jako celé generace před nimi. A mají v plánu tuto tradici dodržovat, dokud jim to zdraví dovolí. Ještě nedávno takovým způsobem žilo mnoho Norů, než je pohltilo bohatství získané z ropy.

Ale Magnar a Oddny se strhnout nenechali, žijí bohatý život v symbióze s divokou přírodou, která je obklopuje, a zároveň strádají z hlediska materiálního bohatství. Film o lidech, kteří nechávají čas plynout hlemýždím tempem, navzdory moderní době, která se jim už na obzoru ztrácí z dohledu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce KineDok v MeetFactory:...

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)