Veggie Vánoce 2016

Veggie Vánoce 2016

Adresa:

Praha 1, Masarykovo nábřeží 250

Termín: 11.12.2016

11prosinec neděle 11:00

Žánr: ostatní akcegastro


I tento rok vás srdečně zveme na největší veggie vánoční akci Veggie Vánoce 2016. A protože jsme přemýšleli, kde se tento rok sejít, abychom zůstali u řeky a Veggie Náplavky, připravili jsme pro vás Vánoce na jednom z nejkrásnějších míst Prahy: v Mánesu.

Celá galerie, multifunkční sál, prostory lounge baru a restaurace Mánes včetně venkovních teras budou patřit veganství - tak se těšte! I tento rok budete s námi společně ochutnávat to nejlepší z české vegan gastronomie a k tomu budete moci nakoupit na největších vánočních veggie trzích zdravé a ke zvířatům a planetě ohleduplné vánoční dárky.

Inspirovat vás budou foodshows - speciálně zaměřené na vánoční a zimní vegan stravu a životní styl, workshopy, zajímaví hosté, DJ's. Připraven bude program pro děti i tvořivé dospělé - protože vánoční dárky nemusíte jen kupovat :) Společně se zkrátka budeme těšit a připravovat na Vánoce a pokud je neslavíte - určitě zažijete inspirativní veggie den v příjemné atmosféře. Na celý víkend připravujeme zajímavé veggie překvapení - sledujte nás.

A celé Veggie Vánoce? Pro zvířata. Pro zdraví. Pro planetu. Go vegan :) Těšíme se na vás! Tým Vegan Fighter a ČVA Za podporu velmi děkujeme partnerům Galerii Mánes a Mánes Group!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

26duben pátek 19:00

30duben úterý 19:00

2květen čtvrtek 19:00

4květen sobota 10:00

Ubytování v okolí akce Veggie Vánoce 2016

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (236 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 049 metrů)

ValentinskaPraha (1 120 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (450 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (600 m)