Dobroty pro charitu v Myslbeku

Dobroty pro charitu v Myslbeku

Adresa:

Praha 1, Ovocný trh

Termín: 24.11.2016

24listopad čtvrtek 08:00

Žánr: ostatní akce


Návštěvníci Nákupní Galerie Myslbek i v listopadu mohou podpořit nákupem vynikajícího pečiva dobrou věc. Nejbližší termín akce v rámci úspěšného projektu „Dobro+Ty pro charitu“, na kterém Myslbek spolupracuje s Kontem Bariéry, se koná ve čtvrtek 24. 11.

I v listopadu se mohou návštěvníci Nákupní Galerie Myslbek zapojit do stále populárnější akce, zpříjemnit si nákupy či zakoupit snídani nebo svačinu a současně přispět na charitu. K dispozici jsou exkluzivní bezlepkové koláče od pekařství Domácí dobroty bez lepku a slané kvasové či sladké pečivo z pekařství Jan Mašek.

Výtěžek z nákupu dobrot putuje vždy na pomoc konkrétní osobě se zdravotním postižením. Minulý měsíc se podařilo získat téměř devět tisíc korun, které byly využity ve prospěch žákyně 2. třídy Kristýnky. Té tak všichni nakupující společně přispěli na speciální zdravotní kočárek. Kristýnka, jejíž maminka je samoživitelka, je žákyní 2. třídy a trpí dětskou mozkovou obrnou s větším postižením pravých končetin.

Projekt Dobro+Ty pro charitu rozhodně zářím nekončí. Koná se nejen v průběhu celého dne 24. 11., ale v pasáži Myslbek můžete koupit skvělé pečivo, a přispět tak na Konto Bariéry, každý měsíc. „Děkujeme všem, kteří se zúčastnili zářijového termínu akce Dobro+Ty pro charitu. Jen díky vám se podařilo prodejem dobrot získat neuvěřitelných 8 987 Kč. Částka bude použita na pomoc Kristýnce trpící dětskou mozkovou obrnou.

Mlsejte pro dobrou věc, má to smysl!“ říká marketingová manažerka NG Myslbek Barbora Frydrychová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dobroty pro charitu v...

Tyn Yard ResidencePraha (215 metrů)

The Emblem HotelPraha (462 metrů)

ValentinskaPraha (575 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (255 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (280 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (637 m)