Vánoční koncert Michala Prokopa

Vánoční koncert Michala Prokopa

Adresa:

Praha 8, Pernerova 652/55

Termín: 21.12.2023
Vstupné:

1 490 - 2 990 Kč

21prosinec čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyfolk vánoční koncert křest desky Praha

Umělci: Michal Prokop


V letošním roce je už 56 let na scéně. Teď se Michal Prokop, člen Beatové síně slávy radia Beat v kategorii osobnost a člen síně slávy ankety Anděl České hudební akademie, společně s kapelou Framus Five a řadou hostů vrací se svým tradičním vánočním koncertem do pražského Fóra Karlín. Hudebník, jehož písně oslovují několik generací, tady vystoupí 21. prosince od 20 hodin.

Vánoční koncert bude stejně jako v minulých letech opět mimořádnou příležitostí užít si jednu z nejvýraznějších osobností české hudební scény, a to na místě, kde v současné době vystupují ty největší hudebníci z celého světa.

“Do Fóra Karlín se vracíme, a já pevně doufám, že se v příštích letech s vánočním koncertem už nikam jinam stěhovat nebudeme. Když jsem na prknech, co znamenají svět, stál před šestapadesáti lety poprvé, vůbec jsem si neuměl představit, že na nich budu stát ještě v roce 2023,” říká s nadšením Michal Prokop.

Vánoční koncerty Michala Prokopa a jeho hostů jsou oblíbené pro svoji jedinečnou atmosféru a zpravidla představují vyvrcholení zpěvákova koncertního roku. Návštěvníci a fanoušci se mohou těšit na nejpopulárnější písně jako jsou Kolej Yesterday, Blues o spolykaných slovech nebo Bitva o Karlův most, které doplní i kousky z úspěšného alba Mohlo by to bejt nebe. I letos program vánočního koncertu zpestří řada zajímavých hostů. Mezi nimi se objeví Honza Hrubý se skupinou Kukulín, inspirovanou knihami J. R. R. Tolkiena, který zároveň na vánočním koncertu oslaví své 75. narozeniny. Další jména jsou zatím tajemstvím, jisté je, že stejně jako v minulých letech půjde o výrazné osobnosti české hudební scény.

Kromě vánočního koncertu se chystá ještě jedno překvapení. Vydavatelství Supraphon si na letošní podzim připravilo vydání desky “Čas je šťastnej lhář”, jejíž křest se uskuteční právě na koncertu ve Fóru Karlín. Půjde o výběr toho nejlepšího, co Michal Prokop za šestapadesát let kariéry hrál. V prodeji bude během podzimu.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční koncert...

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 018 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 236 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 239 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (309 m)