The Tap Tap

The Tap Tap

Adresa:

Praha 6, Bělohorská 24

Termín: 26.11.2016
Vstupné:

300Kč

26listopad sobota 18:00

Žánr: koncerty

Umělci: The Tap Tap


Nepřehlédnutelná kapela The Tap Tap vystoupí v sobotu 26. 11. v 18:00 v dejvickém multifunkčním centru Dlabačov. Navzdory svému handicapu, ale možná i kvůli němu, podávají její členové hudební výkon doslova nabitý energií, ze kterého číší radost z hudby a chuť do života.

Koncert se odehraje multifunkčním centru Dlabačov, hned za OREA hotelem Pyramida, který je nejlépe dostupný ze zastávek Malovanka (tramvaj č. 22, 25) nebo Pod Královkou (autobus č. 14).

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za 250 Kč, na místě za 300 Kč.

Kapela studentů a absolventů školy Jedličkova ústavu existuje na české scéně více než 16 let. Za sebou má úspěšný videoklip Ředitel autobusu, na kterém spolupracovala s Vojtou Dykem, Xindlem X nebo Danem Bártou.

Multifunkční centrum Dlabačov bylo uzavřeno roku 2002, aby bylo zrekonstruováno a po třinácti letech v loňském roce opět otevřeno. Multifunkční centrum Dlabačov patří skupině CIMEX, která zrealizovala jeho rekonstrukci a znovuobnovení provozu. V poslední době zažívají menší art kina renesanci, protože přinášejí lákavou protiváhu často odosobněným a jednotvárných multiplexům. Multifunkční Dlabačov tak navázalo na svá nejslavnější léta.  

Na videoklip Ředitel autobusu se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/watch?v=8qacVvm-8ao

THE TAP TAP – kapela tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu. Kapelu v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. The Tap Tap pravidelně vystupuje na velkých i menších českých festivalech...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Tap Tap

The Golden Wheel HotelPraha (1 371 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 386 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (2.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 470 m)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 513 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 995 m)