Na Vánoce budu gay

Na Vánoce budu gay

Adresa:

Praha 4, Křesomyslova 14

Termín: 30.12.2016
Vstupné:

260

30prosinec pátek 19:30

Žánr: divadlokomedie


Poprvé v České republice nová komedie Pino Ammendoly O letošních Vánocích bude poprvé v České republice uvedena skvělá komedie Pino Ammendoly "Na Vánoce budu gay" v Divadle Bez Hranic.

V příjemné atmosféře pražské komorní scény Divadla Bez Hranic se při večerní silvestrovské premiéře nejen pobavíte výtečným italským humorem hry v režii Petra Míky, ale můžete se také těšit i na silvestrovské občerstvení v podobě rautu pořádaného po představení v divadelním klubu.

Divadelní hru Na Vánoce budu gay, která byla poprvé uvedena v Římě na Vánoce 2014, napsal známý italský herec a dramatik Pino Ammendola, jinak spoluautor velmi úspěšné komedie Bez předsudků, která se hraje nepřetržitě již 10 let v divadle Kalich, a se kterou Jana Paulová a Pavel Zedníček procestovali již celou Českou republiku. Sám si tuto zcela novou „vánoční" hru nejen napsal, ale také v ní vystupoval a zároveň ji režíroval. V Itálii představení sklidilo velký ohlas nejen ze strany diváků, ale i kritiků.

"Na Vánoce budu gay" Vás zavede až do Říma. Hlavní postava Peppino je nestoudný sukničkář středního věku, který má hodně žárlivou přítelkyni. Není bohatý, ale spoléhá na svého strýce, který v Americe vlastní řetězec pizzerií a nyní, když se chystá do penze, je chce odkázat svému synovci. Má to však jeden háček -- strýc je zapřisáhlý homosexuál a vyžaduje, aby Peppino byl stejně tak orientovaný.

Na Vánoce se ohlásí strýc, že Peppina v Římě co nevidět navštíví. Peppino má tudíž velice krátkou dobu na to, přesvědčit svého dobrého kamaráda, aby společně předstírali zamilovanou dvojici. Jejich „námluvy" a společná příprava na strýcovu návštěvu vyvolává pochopitelně celou řadu groteskních scén, které vyústí ve velmi překvapivý a nečekaný závěr. (Text:Dilia)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

20duben sobota 10:30

20duben sobota 11:00

20duben sobota 14:00

Ubytování v okolí akce Na Vánoce budu gay

Royal Court HotelPraha (909 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 028 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 180 metrů)