Café Théâtre s Hankou Křížkovou a Kájou Pavlíčkem

Café Théâtre s Hankou Křížkovou a Kájou Pavlíčkem

Adresa:

Praha 1, Celetná 15

Termín: 4.12.2016
Vstupné:

199 Kč

4prosinec neděle 19:00

Žánr: ostatní akcezdarma


Že je muzeum místem, kde Vás nepotká zábava? To určitě neplatí o nejzábavnějším muzeu voskových figurín Grévin Praha, kde to opravdu žije a kde se i v prosinci můžete setkat se známými osobnosti, které se představí v zábavné recitálové talk show. Večerem provede René Kekely. Začínáme v 19:00 hodin.

Rok se s rokem sešel a s novou divadelní sezónou se do muzea Grévin vrací oblíbená recitálová talk show Café Théâtre aneb Slavní mezi slavnými. Od svých oblíbených umělců se možná dozvíte i nečekané perličky ze zákulisí showbyznysu. Nudit se tak určitě nebudete!

Jen den před Mikulášem, 4. prosince, vystoupí v Grévinu jedna z nejobsazovanějších muzikálových hereček a zpěvaček, vždy na dobrou notu naladěná Hanka Křížková. Na pódiu se potká s předním českým stylistou Kájou Pavlíčkem, který se stará o vizáž mnoha celebrit. Tak bude mít v rukávu jistě spousty historek z „natáčení“.

Vstupenky na představení v ceně 199,- Kč je možné rezervovat předem na e-mailové adrese communication-praha@grevin.com nebo je lze zakoupit na e-shopu muzea či přímo na pokladně v Celetné ulici 15. Diváci talk show mají navíc možnost využít speciální akci 1+1, kdy k zakoupené vstupence do Muzea Grévin získají navíc jednu vstupenku zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Café Théâtre s Hankou...

Tyn Yard ResidencePraha (118 metrů)

The Emblem HotelPraha (428 metrů)

ValentinskaPraha (549 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (250 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (255 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (705 m)