Šťastné a zdravé dítě

Adresa:

Praha 1, Staroměstské náměstí 4/1

Termín: 19.11.2016
Vstupné:

450

19listopad sobota 10:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyzdraví


Přednášející: Jožica Amadea Demšar (SL) V dnešní době není jednoduché vytvořit zdravou a šťastnou rodinu, kde každý člen dostává to, co doopravdy potřebuje. Nejenom kvůli nedostatku času a mnohdy špatnému zaměření, ale protože si nejsme vědomi všech rozvojových potřeb v určitých fázích života.

Naše školy a rodiny nás nepřipravily na to, jak se stát opravdovými strůjci našich životů a jak správně žít naše životní role: Jako lidská bytost, syn, dcera, bratr, sestra a jak být dobrým rodičem. Naše rodina/školka/škola.. je jako náš kmen, do kterého patříme a z kterého čerpáme podporu, pochopení a uznání, tak abychom se mohli stát tím, kým doopravdy jsme.Ve zdravé rodině, stejně jako v dobře fungujícím kmenu, každý zná své životní poslání a poslání, talenty a vlohy těch ostatních.

Společně sdílejí a prožívají posvátné klíčové okamžiky roku a všichni chtějí podporovat ostatní, aby byli úžasní, zdraví a aby žili svou životní misi. Tímto způsobem se všichni mohou vzájemně podpořit v různých fázích svého vývoje. Přednáška je vedena v anglickém jazyce, tlumočení do češtiny zajištěno. Přednáška je určena pro rodiče/budoucí rodiče, prarodiče, učitelé, průvodce..

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Šťastné a zdravé...

The Emblem HotelPraha (166 metrů)

ValentinskaPraha (277 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (286 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (22 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (571 m)