Na Bohemku přijedou rozjeté Pardubice

Adresa:

Praha 10, Děkanská vinice I. 987/5

Termín: 30.10.2016
Vstupné:

50 Kč

30říjen neděle 15:00

Žánr: sportflorbal


Superligový tým FbŠ Bohemians má na programu v neděli večer domácí utkání proti pardubickým sokolům a florbaloví fanoušci se mají na co těšit. Na Děkance totiž bude k vidění souboj o velmi důležité body. V rámci 9. kola na sebe narazí dva velcí rivalové bojující o play-off. Klokanům se do něj v posledních sezónách daří pravidelně postupovat, ale jejich cesta končila vždy ve čtvrtfinále.

To Pardubice by se za čtvrtfinále rozhodně nezlobily a rády by poprvé okusily atmosféru play-off. V letošní sezóně k němu mají zatím velmi dobře našlápnuto. V posledních 3 kolech totiž zvítězily a vyhouply se na 7. příčku. Jsou hned za pražskými klokany, kteří naopak poslední tři zápasy nezvládli a v neděli budou chtít, aby zůstali v kontaktu se špičkou tabulky. Pardubice navíc objevily nejspíš nového střelce.

V posledním utkání proti Vítkovicím vstřelil mladíček Pakosta hned 4 branky a srazil vicemistra na kolena. Hráči Bohemians zatím trápí spíš silné soupeře a u slabších týmů mají možná trošku problém s motivací. O tu však budou mít v neděli postaráno. Nutně potřebují získat nejlépe plný počet bodů a získat klid. V loňské sezóně se oba týmy utkaly pouze v základní části a oba zápasy ovládli klokani. Doma vyhráli 9:5 a v Padubicích 6:4. Klokani se budou v neděli spoléhat i na tradičně dobrou atmosféru na svých utkáních, kterou jim vytváří jejich věrní fanoušci. Kromě toho je k utkání připraven bohatý doprovodný program.

Před zápasem mužů bude navíc k vidění zápas juniorů, kteří také vyzvou Pardubice a půjde tedy o dvojitý souboj mezi klokany a sokoly. Mezi mladíky jsou však větší rozdíly. Klokani jsou na prvním místě a Pardubice na posledním. Nedělní program – 30.10. 2016: 15:00 – FbŠ Bohemians vs. Sokol Pardubice – G2 liga juniorů 18:00 – FbŠ Bohemians vs. Sokol Pardubice – Tipsport Superliga

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Na Bohemku přijedou...

VIPliving HouseboatPraha (1 052 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 247 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 756 m)