To nejlepší z Pravidel pro pohodu

To nejlepší z Pravidel pro pohodu

Adresa:

Praha 1, Novotného lávka 1

Termín: 14.11.2016
Vstupné:

od 330,-

14listopad pondělí 09:00

Žánr: ostatní akceseminářsetkání


To nejlepší z Pravidel pro pohodu Nečekejme na perfektní příležitost, vytvořme si ji! ...motivující seminář pro veřejnost, naposledy v tomto roce! Existuje něco, co jste neudělali, protože jste si mysleli, že na to nemáte? Věci, které jste si rozmluvili, protože jste měli strach se do nich pustit? Rozhodnutí, která ovlivnili ostatní místo toho, aby šla z Vás?

Není třeba snahy na to, zůstat stát na místě. Chce to však velkou dávku sebezapření, abychom se zřekli svých snů a rezignovali na své touhy. A právě to nám krade energii. "V životě nejvíce litujeme věcí, které jsme se neodvážili udělat." Datum 14.11.2016 si zapište do svých diářů jako den, kdy proběhne letos poslední, motivační rozvojové povídání, aneb To nejlepší ze série “Pravidla pro pohodu”.

Pořádáme ho v Klubu Lávka, od 9 do 12 h. Dopolednem Vás provede oblíbená autorka rozvojového programu Anna Tvrzníková. Přijďte si objasnit některé nezodpovězené otázky a probudit v sobě novou energii s lidmi, kteří jsou stejně naladění jako vy. Čekají Vás konkrétní životní příběhy a inspirace, povzbuzení a možná i oprášení toho, co už víte, ale potřebujete to slyšet znovu a jinak, abyste se nastartovali.

"Někdy stačí málo, abychom si mnoho uvědomili." Seminář je vhodný pro: každého, kdo má rád osobní rozvoj,nezávisle na pohlaví, věku či povolání, lidi, kteří upřednostňují konkrétní, srozumitelné tipy,které mohou ihned vyzkoušet v praxi, extroverty i introverty(nikdo není nucen hovořit před publikem), každého, kdo má rád pohodu v životě a dobrou náladu. Ohlasy účastníků našich akcí: “Bylo to pohodové, vneslo mi to klid do duše, energii a objasnilo mnoho věcí. Seminář mě posunul vpřed. Určitě se ráda zúčastním dalšího setkání. Děkuji." Šárka H.

“Byl jsem na vašem semináři velmi rád. Přišlo mi, že informace na něm podané, jsou přehledné, zajímavé a užitečné. Stále s vaším rozdělením lidí na 4 druhy osobností pracuji v osobním i pracovním životě. Pochopil jsem i některé své vlastnosti a pomohlo mi to odejít se zaměstnání, kde bylo skutečně nezdravé prostředí. Rád se zúčastním některého vašeho dalšího semináře." Jan K. “Děkuji p. Aničce Tvzníkové za poučný, se srdcem vyložený seminář v Klubu Lávka. Za mnoho nových informací a předání zkušeností, který “otevřou” vaši osobnost. Mnoho dalších spokojených posluchačů a celé Vaší organizaci mnoho úspěchů ve Vaší práci.” Mirka H. Každý okamžik je jedinečný, byla by škoda ho promarnit.

PROČ? Pro život, který stojí za to žít! Vstupné: 490 Kč za osobu, přijďte 2 a zaplatíte 370 Kč za osobu, přijďte 3 a zaplatíte 330 Kč za osobu. V ceně vstupného je občerstvení. Přihlásit se můžete do 11.11.2016. Nečekejte na poslední chvíli, počet míst je omezen.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce To nejlepší z Pravidel...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (288 metrů)

ValentinskaPraha (338 metrů)

The Emblem HotelPraha (450 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (265 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (444 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (570 m)