designSUPERMARKET 2016

designSUPERMARKET 2016

Adresa:

Praha 1, náměstí Franze Kafky 3

Termín: 8.12.2016 11.12.2016

8pro - 11pro celý den

Žánr: festivalydesignmódatrhymarket


Již deset let podporuje platforma a festival designSUPERMARKET svou činností mladé české designéry. Během uplynulé dekády festival představil veřejnosti desítky dnes již renomovaných českých tvůrců a značek.

Každoročně v předvánočním období realizuje přehlídku toho nejzajímavějšího, co se v uplynulých 12 měsících ve světě českého autorského designu událo, a jinak tomu nebude ani letos. Jubilejní desátý ročník se uskuteční od 8. do 11. prosince v pěti patrech Kafkova domu blízko Staroměstského náměstí.

Festival představí pod jednou střechou devadesát mladých designérů a autorských projektů z Čech i hosty ze  zahraničí, například z Izraele a Holandska. Již tradičně přinese také jedinečné knihkupectví s kurátorským výběrem nejžhavějších knižních novinek ze světa umění, designu, architektury i publikací pro děti, které jinde nejsou k dostání.

designSUPERMARKET je mezinárodní prodejní festival současného autorského designu v Praze. Od roku 2007 vytváří kontinuální platformu pro vystavování a prodej nezávislé tvorby nastupující generace českých i zahraničních profesionálních designérů. Jeho úkolem je současně plnit funkci centra neformálního setkávání osobností designu a nejen zainteresované veřejnosti.

Hlavní programovou náplň festivalu představuje Showroom – koncentrovaná prodejní přehlídka kurátorského výběru desítek současných českých i zahraničních autorů. Program je doplněn o doprovodné výstavy, přednášky, workshopy a večírky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce designSUPERMARKET 2016

The Emblem HotelPraha (79 metrů)

ValentinskaPraha (201 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (240 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (130 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (137 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (660 m)