Pub Quiz na Výletné

Pub Quiz na Výletné

Adresa:

Praha 7, Letenské Sady 32

Termín: 26.10.2016
Vstupné:

Příspěvek 50Kč

26říjen středa 19:00

Žánr: ostatní akce


Letná si kvíz zaslouží jako čuně drbání. Rozjíždíme středeční kvízy na Výletné. Podpořte opravu kulturní památky na okraji letenského parku! Každou středu až do ledna - startujeme sezónu o velké ceny! www.pubquiz.cz A jsme tu zase. Pro koho? Pro Vás!

Přijďte si to do hlavy nalít trochu jinak! 5 kol, 51 otázek, fajn ceny, styloví moderátoři, stovky témat. Otestujte své znalosti z přírodních věd, cit pro popkulturu, povědomí o současných událostech, znalosti České republiky, Evropy a celého světa. Přijďte zjistit jak dobře jste dávali pozor na střední škole.

Doveďte si různorodý tým, vaše šance na vítězství se tím významně zvýší. Věřte nám, je to sranda! Hrajeme ve středu večer. Zkuste to s námi, odejdete chytřejší než jste přišli! A to se většinou nestává... Kapacita je limitovaná! Povinná rezervace (název týmu) na zdi události. Pravidelný hospodský kvíz.

Příspěvěk: 50 Kč Bodování každého kola: 1. tým 5 bodů 2. tým 4 body 3. tým 3 body 4. tým 2 body 5. tým 1 bod Účast týmu 1b. Co lze vyhrát? Ceny do provozovatele prostor www.osa2.cz / www.vyletna.info jako např. konzumaci na finálové večer, dárkový poukaz na pintball Hrabarev.cz atd., ceny od PubQuiz.cz, nominace na finále Pražské PubQuiz Ligy, věčnou slávu a nehynoucí úctu a hlavně POHÁRY:)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pub Quiz na Výletné

Tyn Yard ResidencePraha (902 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 035 metrů)

ValentinskaPraha (1 101 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 051 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 065 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 632 m)