Zrní – 15 let (vol. 2) – speciální host: Porok Karpo (Tibet/CH)

Zrní – 15 let (vol. 2) – speciální host: Porok Karpo (Tibet/CH)

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 13.12.2016
Vstupné:

280 – 320

13prosinec úterý 18:30

Žánr: koncertyRock

Umělci: ZrníPorok Karpo


Oslava 15 let kapely Zrní se speciálním hostem!

Kapela Zrní slaví své první patnáctiny po celý rok a to dost netradičně. Před každým koncertem probíhá na náměstích busking, kterým vzdávají hold pouličním muzikantům, ze kterých i vzešli.

Zrní chystají sedm předvánočních koncertů, kterými završí svůj narozeninový rok. Vzácným hostem jejich tour s názvem Česko-tibetské turné 2016 bude přední tibetský hudebník Loten Namling.

A protože je kapela Himalájským patronem školy v Malém Tibetu a opakovaně letos vyjádřila podporu Tibeťanům hudební účastí na protestech před čínskou ambasádou nebo při demonstraci při příjezdu čínského prezidenta do České republiky, stala se i první kapelou projektu Hrajem tibetsky.

„Zajímá nás téma Tibetu a obecně lidská práva,“ říká zpěvák kapely Honza Unger, „rádi využijeme popularity a vlivu, který máme, k tomu, abychom tomuhle krásnýmu projektu pomohli.“

Organizátory tohoto prvního systematického projektu Hrajem tibetsky na rozvíjení česko – tibetských vztahů jsou Brontosauři v Himálajích. Každý rok by rádi pozvali jednoho tibetského umělce, aby představil svou tvorbu na koncertech českých kapel, a tím se posílilo vzájemné povědomí o životě Čechů a Tibeťanů.

První ročník startuje právě s kapelou Zrní, kdy se k ni připojí tibetský hudebník Loten Namling se svojí skupinou Porok Karpo.

Zrní je pětičlenná kapela z Kladna. Ve stejném složení jsou spolu již od roku 2001. Jejich hudba je něco mezi rychlým městem a mlžným lesem – osobitá, vynalézavá, hravá, dynamická, barevná a plná emocí. Z pódia z nich energie...
Loten Namling je charizmatická a nepřehlédnutelná osobnost, zpěvák tradiční tibetské hudby, který jí kreativně přetváří do moderní podoby. Jeho Svatost, 14. dalajláma mu dal přezdívku „a singer with a voice“. Loten Namling...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zrní – 15 let (vol....

Žižkovská televizní věžPraha (208 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (613 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (202 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 604 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 412 m)