Veggie Planet Praha

Adresa:

Praha 1, Na Příkopě

Termín: 29.10.2016 30.10.2016

29říj - 30říj celý den

Žánr: gastroveletrhfestival


Veletrhy Veggie Planet jsou již více let pořádány v několika evropských zemích. S podporou rakouské veganské společností (Vegane Gesellschaft Österreich) a českými partnery se v roce 2016 bude Veggie Planet konat i v Praze jako první veganský a vegetarianský veletrh tohoto druhu v ČR. www.veggie-planet.cz

VEGGIE PLANET - 29. - 30. ŘÍJEN 2016 První veganský a vegetariánský veletrh tohoto druhu v Praze se koná 29.-30.10. 2016 v Praze ve Slovanském domě. Sobota 11:00-21:00 Neděle 10:00-18:00 (pozor, změna času!) Slovanský dům Na Příkopě 22 Praha 1 Pejsci bohužel do Slovanského domu nesmí, děkujeme za pochopení.

Program

V rámci tohoto festivalu Vás budou kromě mnoha zajímavých vystavujících čekat přednášky, workshopy a cooking shows. Přednáškový program Jako přednášející se na Vás těší Pavel Houdek, Olivia Ladinig, Eliška Selinger, Martin Smrek, Jan Šťastný, Jitka Urbanová, Tereza Vandrovcová, Marek Voršilka a Adam Zábranský. Dále Vás čeká promítání filmů Cowspiracy a Vegucated a několik poutavých cookings shows! Podrobný program a časy přednášek najdete na našich webových stránkách.

Vystavující

Mezi vystavovatele na Veggie Planet mimo jiné uvítáme: 269, Akademie soběstačnosti, Albert Veggie, Andělé zvířat, Bioobchod, Českou veganskou společnost, Cyklo fresh bar, Etnosvět, Faiakern, Fiore, Food of love, GAEA, Hradecké delikatesy, Koláčkovu pekárnu, Království Chalvy, Lifefood, Loving Hut, Marmelády Šafránka, Matcha Tea, MoMo Café, MyRaw, OBRAZ, Otevři oči, Naše Kaše, Natürliches für Haut und Sinne, Nebeské dortíčky, Nemléko, Rawito, Soucitně.cz, Šance zvířatům, Veg-Ann, vegANstoss a Yoni. Podrobnější informace najdete na našich webových stránkách!

Vstupné

Vstupenky na Veggie Planet je možné zakoupit pouze na místě. Je možné si vstupenky rezervovat, na všechny rezervované vstupenky je dodatečná sleva 15%. Zlevněné vstupné platí pro členy České veganské společnosti, Obránců zvířat, České vegetariánské společnosti a Rakouské veganské společnosti, studenty, důchodce a držitele průkazu TP a ZTP. Všechny ceny jsou uvedeny v kč a s DPH. Ceny vstupného: Jednodenní 100,- Jednodenní zlevněné 80,- Dvoudenní 150,- Dvoudenní zlevněné 120,- Rezervovat vstupenky je možné na rezervace@veggie-planet.cz nebo na naší webové stránce: www.veggie-planet.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Veggie Planet Praha

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (689 metrů)

ValentinskaPraha (805 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (112 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (509 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (798 m)