Florbalisté Bohemians vyzvou Otrokovice

Adresa:

Praha 10, Děkanská vinice I. 987/5

Termín: 23.10.2016
Vstupné:

50 Kč

23říjen neděle 15:00

Žánr: sportflorbalsoutěž


Superligový tým FbŠ Bohemians má na programu v neděli večer domácí utkání proti otrokovickým panterům. Na Děkance tak bude opět k vidění nejvyšší česká soutěž ve florbale. V rámci 7. kola na sebe narazí dva velcí rivalové bojující o play-off. Klokanům se povedl poslední zápas proti Mladé Boleslavi, kterou přehráli v prodloužení 6:5 a na tento výkon budou chtít rozhodně navázat i tentokrát.

V cestě za 3 body stojí Otrokovice, které v letošní sezóně ukázaly, že umí potrápit nejednoho soupeře. O body obraly Spartu a Brno a velkou část utkání držely krok i s Mladou Boleslaví. Za Panthers navíc nastupuje útočník Marek Zapletal, který ještě nedávno oblékal zelenobílý dres. Klokani chtějí letos poprvé proniknout do semifinále, a tak si nemohou doma dovolit ztrácet body. S Otrokovicemi tak budou muset zahrát na 100%.

Spoléhat budou zejména na Martina Kisugiteho, který je jejich bodovým lídrem a ve 4 utkáních nasbíral 9 bodů (3+6). K utkání je připraven bohatý doprovodný program. Před zápasem mužů bude k vidění zápas žen Bohemians proti Jičínu a oba týmy budou mít v neděli jednoho soupeře navíc. Společně naši hráči a hráčky podpoří projekt Měsíc v růžové, který bojuje proti rakovině prsu. Jak už název projektu prozrazuje, pražská sportovní hala Děkanka se tentokrát převleče do růžových barev. Výtěžek ze vstupného navíc poputuje na konto projektu.

Bohemians se opět budou spoléhat na tradičně výbornou kulisu, která je typická pro jejich domácí utkání. Na tribunách Děkanky jsou vítáni všichni malí a velcí fanoušci sportu. Nedělní program – 23.10. 2016: 15:00 – FbŠ Bohemians vs. FBK Jičín – Extraliga žen 18:00 – FbŠ Bohemians vs. Panthers Otrokovice – Tipsport Superliga

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Florbalisté Bohemians...

VIPliving HouseboatPraha (1 052 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 247 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 756 m)