Seminář Aromaterapie

Adresa:

Praha 1, Karolíny Světlé 18

Termín: 21.1.2017
Vstupné:

450

21leden sobota 10:00

Žánr: ostatní akceworkshopseminářkurzyzdraví


Program: 1. část - historie aromaterapie - postavení aromaterapie ve světě a v ČR - éterické oleje (účinky, použití) - éterické oleje: inhalace, masáže, koupele – praktické použití v každodenním životě - cesta k duši – pomoc v psychické oblasti - rostlinné oleje – nosiče éterických olejů - domácí lékárnička z éterických olejů 2. část (po obědě) - Proly jednotlivých éterických olejů a jejich léčebné použití

Přednáší Mgr. Pavla Apostolaki Její terapeutická praxe je zaměřena na prevenci, léčbu onemocnění a znovu nastolení dokonalého zdraví za pomoci přírodní medicíny. Je členkou „Středomořské asociace pro fytoterapii“ a „L´Association Médicale pour la Promotion de la Phytothérapie“. Pavla Apostolaki pravidelně vystupuje v Českém rozhlase. Přednáší, vede „wellness a spa programy“ v lázních a hotelových rezortech, workshopy, kurzy, semináře pro odborný personál i laickou veřejnost.

S jejími články se můžete pravidelně setkávat v časopise Lidé a Země, Moje Zdraví, Fitness a v dalších novinách, časopisech a na internetových portálech. Přihlášku si můžete stáhnout na webu www.asociace-tdp.cz. Přihlášky prosím zasílejte na: denisa.pitnerova@asociace-tdp.cz nebo poštou na adresu: Pod Terebkou 4, 140 00 Prahado 25. 11. 2016. Platba bankovním převodem. Veškeré informace k platbě dostanete spolu s přihláškou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Seminář Aromaterapie

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (377 metrů)

ValentinskaPraha (447 metrů)

The Emblem HotelPraha (521 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (251 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (471 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (363 m)