80 %
The Naked and Famous v Praze

The Naked and Famous v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 1.2.2017
Vstupné:

740,-/900,-

1únor středa 19:00

Žánr: koncertypopindiealternativaelektronika

Umělci: The Naked And FamousShells


Novozélandská kapela The Naked and Famous, která si českou koncertní premiéru odbyla v roce 2014 na Rock for People, se 1.února do Česka vrátí a odehraje klubový koncert v pražském Lucerna Music Baru.

V roce 2010 se skupina The Naked and Famous z Aucklandu na představila svým debutem Passive Me, Aggressive You. Tři singly z alba - Young Blood, Punching In A Dream a Girls Like You - dostaly kapelu ve složení Thom Powers, Alisa Xayalith, Aaron Short, David Beadle a Jesse Wood do hitparád a zajistily jim úspěch po celém světě. 

Po neustálém koncertování a po přesídlení do Los Angeles vydali v roce 2013 své druhé album In Rolling Waves. Hudba byla temnější a promyšlenější. 

Během turné k In Rolling Waves došlo mezi Alisou a Thomem k rozporům, jejich partnerství bylo po osmnácti letech v troskách a stejně tak i kapela. Dokončili turné a rozešli se.

Začátkem roku 2015 přišel Thom, který byl vždycky motorem skupiny, s několika demonahrávkami a TNAF si po mnoha měsících opět připustili, že by mohli pokračovat a opět hrát. V srpnu si sehnali malé studio v centru LA a během týdne zkoušeli. 

S novým albem jim vypomohli Sombear (Brad Hale), který s Thomem již spolupracoval, o zvuk se postaral Carlos de la Garza a desku míchal Ken Andrews (Paramore). Thom s dalšími členy skupiny desku produkoval. 

Výsledkem je deska nazvaná Simple Forms, kde se snoubí pop s alternativou, postupy, které jsou pro kapelu příznačné. Je to nádherně jasná deska s mnoha vokály. 

The Naked and Famous 1.února 2017 navštíví Prahu, aby odehráli koncert v Lucerna Music Baru.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Naked and Famous v...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)