Buzerant + Totems pro Mácu

Adresa:

Praha 5, U Vodojemu

Termín: 22.10.2016
Vstupné:

200 Kč

22říjen sobota 18:00

Žánr: koncerty

Umělci: Buzerant


Kapely Buzerant & Totems podpoří samostatné žití kvadruplegika Marcela "Mácy" Dufka svou hudební produkcí dne 22.10.2016 od 18 hodin ve smíchovské hospodě u Prince Miroslava. Veškerý výdělek z akce půjde na výdaje spojené a asistencemi pro Mácu.

Kromě bizarní hudební produkce vás čeká po koncertě tombola s řadou opravdu zajímavých cen. A kdo je vlastně Máca? Máca Dufek chce stejně jako vy ráno vstát, dát pusu své holce, odejít někam za obživou či seberozvíjením a sem tam to proložit nějakým výletem nebo zážitkem. Jenže na rozdíl od vás ho tělo zastaví už při tom vstávání.

Máca potřebuje asistenty! Mácovi byla po pokaženém porodu diagnostikována dyskinetická a kvadruspastická forma dětské mozkové obrny a navíc těžká vada řeči. Prakticky od narození potřebuje pomoc ve všech běžných činnostech. Nemůže se sám postavit ani ujít jediný krok, nemůže se najíst ani napít. Nedokáže provést běžnou denní hygienu, natož si dojít na záchod. O všechno z toho si dokáže říct a to navzdory tomu, že ho ani jeho hlas moc neposlouchá. Teď jde jen o to, aby vždy bylo komu…

Máca potřebuje asistenty! Mentálně je Máca naprosto zdravý. Rád se směje, je zábavný, vtipný, komunikativní a hodně pozitivní. Protože mu hlava slouží dobře, moc rád by rozhodoval o tom, co bude se svým životem dělat. V jeho případě to ale není snadné. Máca si velmi dobře uvědomuje, že svá rozhodnutí může plnit pouze prostřednictvím druhých. To je důvod proč se založilo Hnutí Mácou - Máca potřebuje asistenty!

Máca tedy potřebuje asistenty. Ti stojí peníze. A protože má Máca rád muziku a srandu, proč nespojit příjemné s užitečným? maca.vstupenky@email.cz

Metalovou kapelu Buzerant tvoří známé tváře Petr Čtvrtníček (bicí), Leoš Noha (zpěvák a předák), Ondřej Nekuda (el. kytara), Martin Schneider (baskytara).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

20duben sobota 12:00

Noc zpěvaček – Workshop

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Festival Noc zpěvaček

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Ubytování v okolí akce Buzerant + Totems pro...

Villa Seven HillsPraha (4.2 km)

Top Hotel PrahaPraha (4.4 km)

Residence TrafickPraha (5.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (6.4 km)