Krize EU? Český a německý pohled na budoucnost Evropy

Krize EU? Český a německý pohled na budoucnost Evropy

Adresa:

Praha 1, Masarykovo nábřeží 32

Termín: 5.10.2016

5říjen středa 19:00

Žánr: ostatní akce


Asociace pro mezinárodní otázky/Association for International Affairs ve spolupráci se svými partnery pořádá debatu s českými a německým zahraničněpolitickými experty. Řečníci: Petr Drulák, politický tajemník, Ministerstvo zahraničních věcí České republiky Anna-Lena Kirch, analytička, The German Marshall Fund of the United States Ulrich Speck, německý publicista a zahraničněpolitický analytik, Real Instituto Elcano / Elcano Royal Institute Moderátoři Zuzana Lizcová, analytička, AMO Volker Weichsel, Zeitschrift Osteuropa Na akci se registrujte zde: http://bit.ly/2dggksU. Více informací: http://bit.ly/2d1nB03.

Krize eura, migrační krize, brexit. Zdá se, že projekt sjednocené Evropy, který po desetiletí přináší občanům starého kontinentu stabilitu, jistotu a hospodářskou prosperitu, není schopný čelit současným výzvám. Potřebuje Evropská unie zásadní obnovení? Dojde k větší integraci, nebo spíš míříme k renacionalizaci Evropy? Jaké představy o budoucnosti Evropy má německá vláda? A jaká je česká pozice?

Akce proběhne ve spolupráci s Deutsche Gesellschaft für Osteuropakunde a Goethe-Institut Prag díky laskavé podpoře Česko-německý fond budoucnosti/ Deutsch-Tschechischer Zukunftsfonds.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Krize EU? Český a...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (332 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (807 metrů)

ValentinskaPraha (878 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (207 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (419 m)