Florbalisty Bohemians čeká nováček z Kladna

Adresa:

Praha 10, Děkanská vinice I. 987/5

Termín: 9.10.2016
Vstupné:

50 Kč

9říjen neděle 14:00

Žánr: sportflorbalsoutěž


Florbalová neděle v podání Bohemians nabídne ve sportovní hale Děkanka dvě střetnutí v rámci nejvyšších soutěží mužů a žen. Klokani se postaví nováčkovi z Kladna, který v minulém kole překvapil Sokol Pardubice a získal první tři body do superligové tabulky. Hráči Bohemians mají na svém kontě stejný počet bodů, a to díky výhře v derby nad Spartou, kterou přestříleli v nádherném utkání 8:7.

Favoritem utkání jsou domácí, ale Kladno zatím s každým soupeřem ukázalo, že se s ním musí počítat. Pokud ovšem chtějí klokani do play-off z co nejlepší pozice, nemohou si zaváhání dovolit. Když se naposledy tito soupeři potkali v nejvyšší soutěži, zvítězili klokani 15:2 a Kladno pár zápasů po tomto debaklu Superligu opustilo. V zelenobílém dresu se v letošní sezóně zatím probouzejí lídři a trenéři klokanů by jistě ocenili, pokud by se některý z tahounů střelecky „chytnul“ právě v tomto utkání.

Před utkáním mužů je na programu Extraliga žen, kdy florbalistky Bohemians přivítají od 14:00 celek Olomouce, který umí potrápit nejednoho silného soupeře. Olomouc má v tabulce zatím o bod více, ale pro Bohemians hovoří těžký los na začátku soutěže. I klokanky budou v roli favoritek, ale například v loňské sezóně musely doma s Olomoucí rozhodovat až nájezdy. Nedělní program – 9. 10. 2016: 14:00 – FbŠ Bohemians vs. FBS Olomouc – Extraliga žen 17:00 – FbŠ Bohemians vs. Kanonýři Kladno – Tipsport Superliga

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

1čer - 2čercelý den

20dub - 21dubcelý den

Hokej s Patem a Matem

, Českomoravská 2420/15a Sport

29led - 17čercelý den

Kung Fu pro děti

, Křejpského 1501 Sport

Ubytování v okolí akce Florbalisty Bohemians...

VIPliving HouseboatPraha (1 052 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 247 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 756 m)