Confusion

Confusion

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 14.10.2016
Vstupné:

100,-

14říjen pátek 23:00

Žánr: koncertyDeep house progressive house tech-house


14.10. CONFUSION – Lazy, Doctor, Dusk, Identity band (singing live) +guest

Start: 23:00, Vstupné: 100,-

Deep house, progressive house, tech-house

CONFUSION PARTY IS BACK
STARTUJEME V PÁTEK 14.10. VE 23:00 V KLUB RADOSTFX

Po delší odmlce se Djs Lazy&Doctor rozhodli uspořádat párty která se ponese v rytmu dospělé muziky. Party Confusion nabízí spojení více hudebních stylů v jeden zažitek. S duem Lazy&Doctor, kteří jsou organizátoři a hlavními protagonisty se opět můžete nechat unášet vybranou elektronickou muzikou a v příjemném renomovaném prostředí klubu RADOSTFX. Celá je věnovaná mixu progressive house, upliftingu až s přechody k tech-house a deep-house prvkům. Noc bude mít také remember progressive house sekci, kde se djs představí hraním z vinylů. 

L&D
“Po delší odmlce se vracíme na taneční scénu, protože jen velmi málo klubových rezidentních nocí, které dospělý clubber může návštívit bez toho, aby si nemusel držet uši, aby muzika nebyla plně digitalizovaná, automatizovaná a zrychlená. Jinými slovy pro jinou cílovou skupinu. RADOST FX má bohatou historii a myslíme, že v zásadě reprezentuje principy dospělého klubu kde můžeme hrát inteligentní muziku. Proto jsme rádi, že jsme se domluvili na obnovení CONFUSION party právě zde”.

Djs Lazy&Doctor 
Seznamte se s duo Lazy & Doctor. Taneční muzice se oba věnují již nějakou řádku let, kdy z pozice clubera přešli k sólo DJ kariéře až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Projekt Lazy&Doctor vznikl v roce 2009 a bez zbytečného čekání se duo vrhlo na scénu jako hurikán. Pravidelně pořádají klubovou noc Confusion, která se hned od začátku stala oblíbenou a prosadila se jako jedna z nejnavštěvovanějších nocí pražského Clubu Prdel. Zahráli si po boku české a slovenské špičky a taky se zahraničními supertars, jako jsou Wippenberg anebo Sebastian Ingrosso. Vystřihli si i premiérové hraní na letním festivale Summer of Love. Tvrdá práce během prvního roku existence projektu jim odevzdala ovoce, a to uznávanou cenu "objev roku" v anketě Dance Music Awards 2009! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Confusion

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)