Sportovní odpoledne pro malé i velké

Sportovní odpoledne pro malé i velké

Termín: 1.10.2016

1říjen sobota 13:00

Žánr: sportpro děti


V sobotu 1. října proběhne v parku Malinová – Chrpová na Zahradním Městě Sportovní odpoledne pro malé i velké plné her, zábavy sportu (a poučení). Přijďte si od jedné do pěti zasportovat s námi! Co vás čeká? Pro nejmenší je připraven skákací hrad a hry, při kterých zjistí, která zviřátka žijí v Praze, zkusí si “vyčistit oceán” nebo jak daleko doskočí – bude to jen o něco dál než žabka, nebo skoro stejně jako jelen? Za odměnu si budou moci nechat namalovat zviřátko na obličej.

Pro ty, kteří mají raději klidnější zábavu, pak připravujeme klání ve staré vikingské hře kubb a pétanque. Odpočinout si děti budou moci i v dílně na výrobu dárků ze starého papíru. Ale co především! V průběhu celého odpoledne budou probíhat kurzy, kde si můžete vyzkoušet různé sporty a cvičení pod vedením zkušených instruktorů. Jógou vás provede Renata Krenová.

Cvičení pro nejmenší a seniory zajistí dlouholetá cvičitelka z T. J. Sokol Praha-Záběhlice Jindřiška Golianová. Se základy sebeobrany vás seznámí Vojtěch Drahorád, který se od mala věnuje bojovým sportům. A budeme připraveni i na drobné nehody. Na místě budou lektoři a studenti Soukromé vyšší odborné školy zdravotnické MEDEA, s.r.o., kteří nejen že dohlídnout na to, abychom neodešli domů poranění, ale také poskytnou kurzy první pomoci.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sportovní odpoledne pro...

Top Hotel PrahaPraha (1 799 metrů)

Residence TrafickPraha (2.4 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (4.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (4.6 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.4 km)