Kouzelnická show Michala Nesvedy

Kouzelnická show Michala Nesvedy

Adresa:

Praha 2, Náměstí Míru 7

Termín: 2.10.2016

2říjen neděle 19:00

Žánr: ostatní akcepro děti


Teprve jednadvacetiletý kouzelnický talent, Michal Nesveda, připravuje na 2.10. premiéru unikátní kouzelnické show Nekonečno snů. V Divadle na Vinohradech předvede mladý kouzelník strhující představení ve stylu největších kouzelníků světa jako jsou David Copperfield a další. Představení se dočká více než dvaceti repríz, vstupenky jsou již v prodeji.

Michal Nesveda se svým týmem připravil pro diváky v České republiky unikátní kouzelnickou one man - show. V představení dlouhé hodinu a půl předvede publiku kouzelnické triky nejvyšší kvality dle moderních trendů světové magie. Fanoušci se tak mohou těšit na kouzelnická čísla, které znají v podání největších kouzelnických hvězd světa, jako jsou například legendární David Copperfield, Derren Brown, Dynamo, Pen a Teller a další. Od nich se totiž samotný Michal Nesveda inspiroval, když podnikl cestu do USA, aby navštívil jejich představení. "Byl jsem asi měsíc v Americe a protože miluju kouzla, navštívil jsem několik představení v Las Vegas. Tam se mi úplně nejvíc libil Pen a Teller, kteří dělají představení plné komických triků, které u nás nejsou zvykem. Můj vzor je určitě Copperfield, protože miluju to spojení emocí, hudby a když to funguje jako celek.” řiká mladý kouzelník Nesveda.

Samotné představení má jasnou dějovou linku, kterou jsou lidské sny, představy a touhy. V rámci představení však nepůjde pouze o sny přijemné, ale i o ty děsivější. Proto návštěvníky představení čeká také pásmo věnované voodoo. Důležitou součástí představení je také kontakt s publikem. Při každé repríze splní Michal jednomu z diváků jeho velký sen.  Představení je určeno pro dospělé a děti od 13 let.

Představení Nekonečno snů bude poprvé uvedeno 2.10. v sále Divadla na Vinohradech v Praze. Další reprízy jsou naplánovány v termínech, uvedených na webu představení www.nekonecnosnu.cz

Vstupenky lze zakupovat online na webu Divadla na Vinohradech nebo přímo na pokladně. Důležité upozornění na závěr: Při vstupu do foyer divadla si povšimněte uložené truhly, bude se vám to v rámci představení hodit. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kouzelnická show...

Royal Court ApartmentsPraha (514 metrů)

Royal Court HotelPraha (785 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 153 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 142 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 144 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 456 m)