Flamenco: Campallerías

Flamenco: Campallerías

Adresa:

Praha 2, Římská 45

Termín: 12.11.2016
Vstupné:

550 – 950

12listopad sobota 20:00

Žánr: ostatní akceShow


Campallerias je unikátní představení, ve kterém proudí krev sourozenců Adely a Rafaela Campallo. Je naplněné uměním a poezií. Sourozenci jím vzdávají hold svému flamenkovému rodu a sevillské čtvrti Cerro del Águilla, která formovala jejich první flamenkové kroky.

Adela a Rafael, umělci známí po celém světě, obnovili představení Campallerias jako připomínku svého původu, míst, odkud pocházejí, svých zkušeností a života naplněného flamenkem, kterým jsou obklopeni díky celé své rodině od narození.

Adela se protančila k vlastnímu a velmi jedinečnému stylu a stala se jednou z předních postav sevillské flamenkové scény. Svoji taneční genialitu předvedla a stále předvádí na nejznámějších světových jevištích v Evropě, Asii i Americe.

Rafael se na pódiích a v předních flamenkových souborech proslavil především díky svému vybroušenému a dokonalému tanečnímu stylu. Jeho tanec představuje nejkoncentrovanější a nejčistší esenci sevillské taneční školy, kterou jsou jeho představení prodchnuta.

V této nové podobě představení sourozenci rozdmýchali dávný oheň, který nikdy nevyhasnul a jehož plameny sahají stále výš a výš. Znalosti předané rodovou flamenkovou linií, dokonalost získaná tvrdým tréninkem a nekonečný talent dělají z tohoto představení tradičního pojetí flamenka jedinečný zážitek k potěšení jak těch, co o flamenku něco vědí, tak pro ty, pro které je to něco nového.

Účinkující:

Adela Campallo (tanec a choreografie), Rafael Campallo (tanec a choreografie), Juan Campallo (flamenková kytara), Jesús Corbacho (zpěv), Londro (zpěv)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

20duben sobota 19:00

Vysavač

, Václavské nám. 56 Divadlo

21duben neděle 19:30

Rozpustilá noc - aneb noční život za První republiky

, Václavské nám. 794/38, 110 00 Nové Město Koncert

21duben neděle 19:30

Panoptikum

, Jungmannova 1 Divadlo

Ubytování v okolí akce Flamenco: Campallerías

Royal Court ApartmentsPraha (660 metrů)

Royal Court HotelPraha (921 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 007 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (998 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 256 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 543 m)