FbŠ Bohemians vs. Sparta Praha

Adresa:

Praha 4, Děkanská vinice I. 987/5

Termín: 28.9.2016
Vstupné:

50 Kč

28září středa 12:00

Žánr: sportflorbalsoutěžzdarma


Středa 28/9/2016, od 18:00, Sportovní hala Děkanka (Děkanská vinice I. 987/5, Praha 4) Obě utkání pražského derby v loňské sezóně sledovalo v součtu přes 2400 diváků přímo v hale. I teď se čeká početná divácká návštěva. Derby dvou tradičních sportovních klubů vždy přitahuje pozornost široké veřejnosti a i tentokrát je o zápletku postaráno.

Týmy Bohemians a Sparta jsou v superligové tabulce zatím bez bodu, a tak je jisté, že se minimálně jeden z nich ve středu večer dočká prvního bodového zisku. Oba týmy absolvovaly 2 utkání se stejnými soupeři a vždy odešly s prázdnou. Sparta dvakrát prohrála doma s Chodovem i s Brnem. To klokani v zápase s Bulldogs sahali po vítězství, ale ani jim nebylo přáno a zápas s Chodovem se nedohrál (utkání bylo přerušeno za stavu 2:5).

V loňské sezóně se při vzájemném měření sil nejprve radovali zelenobílí, když v televizním utkání porazili Spartu 6:4, ale ta jim porážku vrátila v rámci projektu School Match, když před 1185 dětmi porazila klokany 2:6. Kádry se oproti loňskému roku příliš nezměnily. Oba týmy pomýšlejí na semifinále, ale do něj je ještě daleko. Na body, o které se bude bojovat ve středu večer na Děkance, si brousí zuby jak Bohemians, tak Sparta a my věříme, že to budou právě zelenobílí, kteří si je po utkání připíšou do tabulky.

Nenechte svůj příchod na poslední chvíli. U vstupu budou probíhat bezpečnostní kontroly, tak ať vám neuteče začátek utkání. Před derby navíc v hale proběhne zápas našich žen proti Liberci, a to už od 15:00. PROGRAM DNE – Ve sportovní hale Děkanka to bude ve středu žít. Na programu jsou celkem 3 vrcholová utkání. 12:00 – Elite Praha vs. TJ SKV – extraliga žen 15:00 – FbŠ Bohemians vs. FBC Liberec – extraliga žen 18:00 – FbŠ Bohemians vs. Sparta Praha – tipsport superliga VSTUPNÉ – Standardní vstupné je 50,-Kč.

Pokud nás chcete podpořit, můžete si koupit i sezónní permanentku za 350,-Kč s šálou zdarma. OBČERSTVENÍ A NÁPOJE – Před halou bude již tradičně připravena naše Holba arena, kterou určitě nezapomeňte navštívit. FANSHOP – Náš fanshop naleznete u vstupu na hlavní tribunu a v něm i aktuální novinky, jako třeba šálu, ponožky, či tričko Florbal Open Air. PŘESTÁVKOVÉ SOUTĚŽE – V obou přestávkách nás čekají divácké soutěže s naším maskotem klokanem, které si nenechte ujít. Bohemka do toho!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce FbŠ Bohemians vs....

VIPliving HouseboatPraha (1 052 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 247 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 756 m)