Havel@80 v Lucerně

Havel@80 v Lucerně

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 15.10.2016
Vstupné:

https://goout.cz/cs/listky/knihovna-vaclava-havla-uvadi-havel-80-v-lucerne/ttp/

15říjen sobota 17:00

Žánr: festivalyfilm


V sobotu 15. října 2016 naplní pražský palác Lucerna oslava 80. narozenin Václava Havla. Vyvrcholí tak projekt „Havel@80“, jímž si Knihovna Václava Havla po celý rok připomíná prezidentovo nedožité jubileum.

Večer zahájí slavnostní otevření výstavy a knihy Hele, Havel!, sestavených výhradně ze snímků pořízených neprofesionálními fotografy, které Knihovna Václava Havla získala na základě veřejné výzvy. Za prvních šest měsíců od jejího vyhlášení do Knihovny doputovalo více než 1300 snímků od bezmála dvou set autorů! 

Krátce po vernisáži rozezní Lucernu čtveřice pódií, na nichž se během noci a brzkého rána vystřídají více než čtyři desítky hudebních skupin. V prostoru kavárny a malého kinosálu se v tomtéž čase rozeběhnou filmové projekce, které divákům nabídnou pestrou koláž z života a díla Václava Havla… 

Osmdesát zpěváků, moderátorů, herců, hudebníků, výtvarníků, režisérů, spisovatelů a přátel vystoupí s blahopřáním. Přidejte se i vy ke gratulantům a oslavte s námi stále živý odkaz velké postavy moderních českých dějin – spisovatele, dramatika, myslitele, bojovníka za lidská práva a československého a českého prezidenta – Václava Havla!

Program večera a další informace o akci budou postupně zveřejňovány na webových stránkách Knihovny VH www.vaclavhavel-library.org, www.havel80.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Havel@80 v Lucerně

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (723 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (819 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (704 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (529 m)