70 %
Top Dogs

Top Dogs

Termín: 5.11.2016

5listopad úterý 19:00

Žánr: divadlokomediečinohra


Moderní groteska o rekvalifikaci manažerů propuštěných z vysokých funkcí. Originální komedie nás zavede do bizarního prostředí rekvalifikačních terapií pro propuštěné manažery ve vysokých funkcích – tzv. top dogs. Ti, co dříve vedli a řídili velké koncerny a společnosti a vyhazovali z práce tisíce lidí, byli najednou sami vyhozeni.

Ale společnost potřebuje především produktivní členy. A vše je nakonec jen a jen business. Stačí dobrý nápad, a tak je pro tyto propuštěné zřízen kurz, v němž mají být hroutící se znovu postaveni na nohy skrze nejrůznější psychoterapie, modelové situace a nácvik „správného chování“. Moderní švýcarská groteska byla původně napsána pouze pro potřeby curyšského Neumarkt Theater, záhy však byla inscenována i v dalších divadlech po celé Evropě.

Sám autor nabádá, aby s textem bylo zacházeno jako s pracovním materiálem – a byl tak přizpůsobován lokálnímu kontextu. Proto vám v Městských divadlech pražských nabídneme Top Dogs à la Praha 2016. Inscenaci připravujeme pro Divadlo Rokoko v režii Petra Svojtky

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Top Dogs

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (600 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (845 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (869 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (749 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (422 m)