Teniskology 2

Teniskology 2

Adresa:

Praha 9, Kolbenova 923/34a

Termín: 21.10.2016 22.10.2016
Vstupné:

190 – 1400

Žánr: koncertyHip-hopMóda

Umělci: RytmusMajk SpiritVladimir 518LA4NobodyListen


Boom! Teniskology 2 je tu! 21. – 22. 10. 2016 října vám své brány opět otevře největší Mekka všech sneakerheads ve střední Evropě a to rovnou na dva dny!

Na více jak 3 000 m2 vám představíme naše Masters a Gurus, ale hlavně vám až pod nos naservírujeme nové kolekce, limitované edice, super nabídky od všech cool značek, umělecká vystoupení, unikátní koncerty, show a party až do rána.

Chceme, abyste nosili jen ty nejlepší sneakers, které vám budou všichni závidět. A abyste měli z čeho vybírat, máme pro vás všechny největší značky a ještě více obchodů než minulý rok!

Přes den nakoupíte nové sneakers a večer zažijete pořádnou jízdu. Čekají na vás vystoupení takových umělců jako je Rytmus, Majk Spirit, Champion Sound, Indy & Wich, & LA4, Vladimir 518, DJ NobodyListen a mnoha dalších!

Na našem Facebooku, Instagramu a webu sledujte co dalšího pro vás chystáme a co se kde děje.

Vidíme se na místě!

Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský je slovenský rapper, popový zpěvák, zakladatel skupiny Kontrafakt, který vystupuje také sám a ve spolupráci s jinými týmy a zpěváky. Je označován za jednoho z nejvulgárnějších, ale i...
Majk Spirit je členem Petržalské hip-hopové skupiny H16 od roku 2003. Mimo působení v této kapele se věnuje i své sólové dráze během které vydal již několik desek.
Vladimir 518 je jeden z nejdéle působících rapperů české hip hop scény, člen skupiny PSH a zakladatel labelu Bigg Boss. Spolu s PSH vydal dvě dlouhohrající desky, split singl s Indy
LA4, vlastním jménem Martin Láva, je český rapper. LA4 je známý především častou spoluprací s kapelou Indy
NobodyListen je pražský producent a DJ. I přes svůj nízký věk nasbíral opravdu služnou dávku zkušeností. Jako studiový specialista a technik ve studiu Svengali se může pyšnit spoluprací se jmény jako Delikt, Nironic, Indy, Ektor,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Teniskology 2

Wellness Hotel STEPPraha (2.2 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (4.9 km)

Žižkovská televizní věžPraha (5.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (5.4 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (6.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.4 km)