Košířský víceboj

Košířský víceboj

Adresa:

Praha 5, Fabiánova 1134/2b

Termín: 10.9.2016
Vstupné:

zdarma

10září sobota 10:00

Žánr: sportfotbaltenisdětskésoutěžzdarma


Košířský víceboj - pozvánka na sobotu 10. září 2016 od 10.00 do 18.00 hodin do areálu SK Uhelné sklady Praha na Cibulkách Ve spolupráci a za finanční podpory Magistrátu hlavního města Prahy a Městské části Prahy 5 pořádá SK Uhelné sklady Praha ve svém areálu na adrese Fabiánova 1134/2b v Praze 5 Košířích zážitkový a multisportovní den pro širokou veřejnost.

Pro návštěvníky je připraveno 14 dovednostních a zátěžových sportovních soutěží pod patronací jednotlivých oddílů SK – fotbalu, squashe, tenisu, kuželek, stolního tenisu, horolezectví a cyklistiky. Jednotlivé disciplíny garantují adrenalin i zábavu při jejich zdolávání a prověří fyzickou kondici účastníků. Děti obdrží doporučení pro další směřování jejich sportovních aktivit. Akce je primárně určena dětem od 6 do 15 let, ale náročnost jednotlivých disciplín je odstupňována s ohledem na věk, takže jsou vhodné nejen pro dětské návštěvníky, ale i dospělé, včetně seniorů.

Akce je součástí Evropského týdne sportu BeActive a Sportuj s námi České unie sportu. Dárečky a ceny pro úspěšné dětské absolventy věnoval Český olympijský výbor. Co dalšího Vás čeká, budete-li mít zájem Měření na profesionálních vahách Tanita, s výstupem v podobě pokročilé analýzy tělesného složení (voda, kostra, svaly, tuk apod.) a celkového somatotypu; analýza krevního obrazu neinvazivní metodou, tzv. darkfield microscopy; kreslení na motivy vybraných sportovních disciplín; facepainting; občerstvení včetně zmrzliny – vše zdarma. Detailní info také na www.skuspraha.cz a webu i Facebooku městské části Praha 5.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Košířský víceboj

Volcano Spa HotelPraha (2.7 km)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (3 km)

The Golden Wheel HotelPraha (3.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.7 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (3.7 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (3.4 km)