Pravidla pro pohodu v životě

Pravidla pro pohodu v životě

Adresa:

Praha 1, Novotného lávka 1

Termín: 20.9.2016
Vstupné:

490,-/osoba; 740,-/2 osoby (370,-/osoba); 990,-/3 a více osob (330,-/osoba)

20září úterý 09:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyseminář


Pohoda v životě ...kde jinde, než na Lávce! První trilogie "3P" seminářů již proběhla a my jsme od vás obdrželi mnoho e-mailů i osobních přání, ať zopakujeme Pravidla pro pohodu v životě. Na základě pozitivních ohlasů jsme se tedy rozhodli, že září je ideální pro toto téma, kdy vstupujete do pracovního víru po letních měsících a před námi všemi jsou náročné poslední 4 měsíce v roce.

Zapište si do diářů termín 20.9.2016 od 9 do 12 hodin, v Klubu Lávka. "3P" v životě uvádíme na Lávce pro ty z Vás, kteří: chtějí načerpat pohodovou náladu a energii, mají chuť se opět o kousek posunout dále, upřednostňují neformální typy akcí, kde se dozví konkrétní, srozumitelné a užitečné tipy pro os. rozvoj, by nás rádi viděli “naživo” a načerpali nezapomenutelnou atmosféru našich akcí, byli na 3P v životě a přáli si je zopakovat, byli na 3P v životě a chtějí s sebou vzít další účastníky, nestihli minulý termín.

Všechny naše semináře jsou vytvořené z prakticky a snadno uchopitelných tipů ověřených praxí. Mnoha lidem pomohly nejen profesně, ale i v soukromém životě. Jsou ojedinělé svou koncepcí a obsahem a mají výborné reference od účastníků, pro představu některé uvádíme níže: "Nikdy jste mě nezklamali a přiznám se, že poslední 2 měsíce jsou jiné, vzhledem k tomu, že jsem díky Vám změnila přístup a pohled na život a začala pro sebe něco dělat. Děkuji za vše." "Poutavá přednáška s mnoha užitečnými informacemi. Ráda se zúčastním dalších seminářů. Celkový dojem mám velmi pozitivní, určitě poznatky využiji v praxi."

"Moc se mi to u Vás líbí, úplně jiný typ "přednášek". DÍKY! Perfektní, moc děkuji za další posun, utvrzení se v životní cestě. Komunikace je to, co ovlivňuje vztahy, nikdy není pozdě ji zlepšovat a pracovat na ní." Vstupné je 490 Kč za osobu, přijďte 2 a zaplatíte 370 Kč za osobu, pokud přijdete 3 a více, zaplatíte 330 Kč za osobu. V ceně vstupného je občerstvení. Přihlásit se můžete do 16.9.2016, počet míst je však omezen, nečekejte tedy až na poslední chvíli. Kontakt: office@top-solution.cz 777 774 535 www.top-solution.cz www.pravidlapropohodu.cz Místo konání: Klub Lávka Novotného lávka 201/1, 110 00 Praha-Staré Město TĚŠÍME SE NA VÁS!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pravidla pro pohodu v...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (288 metrů)

ValentinskaPraha (338 metrů)

The Emblem HotelPraha (450 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (265 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (444 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (570 m)