Hair Maraton 2016

Hair Maraton 2016

Adresa:

Praha 1, Ovocný trh

Termín: 3.9.2016 4.9.2016
Vstupné:

symbolické

3zář - 4zář celý den

Žánr: ostatní akceshowmódafashion


Do unikátní akce, pořádané Tomášem Kotlárem ve spolupráci s L‘Oréal Professionel, se o prvním zářijovém víkendu může zapojit každý, a mimo jiné tak také přispět na dobrou věc. Jedinečná outdoorová vlasová show se koná 3. a 4. září 2016 na pražském Ovocném trhu.

Na návštěvníky čeká vždy mezi 13. a 20. hodinou nabitý program. Těšit se mohou mimo jiné na vlasové show, umělecká vystoupení, ale také na možnost nechat se učesat či ostříhat za symbolický příspěvek. Výtěžek z akce, pořádané pod záštitou městské části Prahy 1 a jejího starosty, Ing. Oldřicha Lomeckého, poputuje na konto Nadace Terezy Maxové TERIBEAR. Těšit se mohou návštěvníci také na celou řadu VIP hostů.

Akci navštíví mimo jiné herečka Mahulena Bočanová nebo herci z hudebního divadla Karlín. Zazpívá třeba stále populárnější mladá, talentovaná zpěvačka Dasha. Nákupní Galerie Myslbek, nákupní ráj v pasáži spojující Ovocný trh s ulicí Na Příkopě, jakožto partner akce poskytne organizátorům potřebné zázemí.

„Velmi nás těší, že se můžeme podílet na takto unikátní akci a současně tím také přispět k podpoře nadace Terezy Maxové,“ říká marketingová manažerka NG Myslbek Barbora Frydrychová a dodává: „Věříme, že si naši zákazníci nenechají HAIR Maraton ujít a víkend plný skvělého programu si skutečně užijí.“

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hair Maraton 2016

Tyn Yard ResidencePraha (215 metrů)

The Emblem HotelPraha (462 metrů)

ValentinskaPraha (575 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (255 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (280 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (637 m)