Milli Janatková a Marek Novotný / Proměna, Leland Dream a Mým kořenům

Milli Janatková a Marek Novotný / Proměna, Leland Dream a Mým kořenům

Adresa:

Praha 4, Novodvorská 1013/151

Termín: 22.9.2016

22září čtvrtek 19:00

Žánr: koncertyjazz


Milli Janatková (zpěv, kytara) / Marek Novotný (piano). Marek Novotný je vynikající a zkušený pianista, skladatel a aranžér, který studoval jazz na University of Massachusetts v USA. V roce 2007 získal roční stipendium norské vlády ke studiu jazzového klavíru na University of Stavanger v Norsku. Vystupuje sólově a se svým quintetem, nebo s dalšími předními českými i zahraničními hudebníky. Jeho album „Leland Dream“ bylo velmi pozitivně přijato.

Vytvořil také Jazzovou Symfonii pro symfonický orchestr a jazzový kvintet. V roce 2016 s úspěchem prezentoval sólový koncert v Českém rozhlase. Milli Janatková je multitalentovaná hudebnice a výtvarnice. Věnuje se zpěvu, hře na kytaru a autorským písním na pomezí žánrů. V roce 2008 získala stipendium na Universidade de Évora v Portugalsku. Za své album „Proměna“ získala čtyři nominace na americké ceny nezávislé hudby The Independent Music Awards a dvě nominace na Tais Awards. V současné době pracuje na autorských projektech „Mým kořenům“ a „Klid, prosím!“.

Vystupuje sólově nebo s Markem Novotným, Petrem Tichým či Ridinou Ahmedovou. Na koncertě Milli a Marek představí bohatý repertoár složený ze sólových skladeb obou autorů, včetně představení písní z alb těchto hudebníků. V duu rovněž budou uvedeny písně z projektu „Mým kořenům“. Koncert zaujme hravostí i vnímavou komunikací mezi kolegy i publikem. Spojení Markovy bravurní hry a citlivého hlasu i rytmů Milli vás uvolní i pobaví. Více na: http://www.marek-novotny.com/ http://millijanatkova.com/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Milli Janatková a Marek...

Villa Seven HillsPraha (2.6 km)

VIPliving HouseboatPraha (4 km)

Union Hotel PraguePraha (4.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (6.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.9 km)