Mark Palmer & přátelé

Mark Palmer & přátelé

Adresa:

Praha 2, Odborů 4

Termín: 9.11.2016
Vstupné:

149 – 249

9listopad středa 20:00

Žánr: divadloKomedie

Umělci: Christian Schulte - LohMark PalmerAideen McQueen


Pro případ, že by někdo neznal význam anglického pojmu „Hump Day“, tak uvádíme krátké vysvětlení. „Hump day“ je anglický jazykový idiom, který v doslovném překladu znamená „den hrbu“, což je odkaz na to, že se pracovní týden převalil do své druhé poloviny, nebo může znamenat i neformální vyjádření vrcholu týdne.

Charmaine Davies v roli moderátorky zahájí večerní program ohromující pohotovou a inteligentní improvizací a navodí atmosféru pro večer s hvězdným složením v čele s Markem Plamer, Aideen McQuenn a Christianem Schulte-Lohem. V úvodním pásmu se představí Mark Palmer, známým mistrem gagů.

Neexistuje téma, které by nezvládl proměnit v nejvtipnější gag večera. Mark baví diváky po celém světě svým kultivovaným humorem. Nebojí se však sáhnout i k hrubějšímu humoru a je přitom sakra umíněný. Ve středním pásmu vystoupí Aideen McQueen je jednou z nejúspěšnějších umělkyní na stand up comedy scéně v Irsku, poté co se proslavila výhrou v tamní národní soutěži ve stand up comedy s názvem funny Funny.

Hlavní pásmo bude patřit Christanu Schulte-Lohovi, známému stand-up komikovi, který vystupoval v celé řadě klubů a festivalů ve více než 20 zemích. Někteří říkají dokonce, že je to jediný vtipný Němec.

Představení je v anglickém jazyce.

Mark Palmer se pohybuje na comedy scéně již více než 11 let, kde patří k nejpopulárnějším komikům v JAR. Nyní žije ve Velké Británii. Mark si nebere servítky.Tématem jeho vystoupení jsou útrapy všedního života z pohledu...
Aideen McQueen patří k nejlepším umělkyním stand up žánru. Již po třetím gagu se probojovala do finále soutěže funny Funny a vydala se na vlně úspěchů na turné po comedy klubech v Irsku, jako jsou The International a The...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

28březen čtvrtek 19:00

Jezinky a bezinky

, Václavské nám. 56 Divadlo

28březen čtvrtek 19:00

28březen čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Mark Palmer &...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (45 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (978 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 041 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (555 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (502 m)